Widzę że nie tylko u mnie zima zrobiła spustoszenie w ogrodzie Mróz wykończył mi sporo róż a najgorsze że nawet nic ciekawego nie mozna kupic bo szkółki przez te mrozy tez maja mały wybór. Twierdza że sporo krzewów im wymarzło.
PS. Z nornicami też nie mogłam kiedys dac rady, tym bardziej że mieszkam przy lesie. Najpierw poszedł majatek na różne środki i nic to nie dało. Najskuteczniejsze okazły sie koty (obecnie mam 3). Od tej pory jakas zabłąkana sie trafi ale ogólnie mam spokój.
Masz rację ! Mamy kota jednego i co raz jakiegoś kreta albo mysz nosi , pewnie i nornice ale ich jest tyle ,że kot nie ma szans.
Widzę że nie tylko u mnie zima zrobiła spustoszenie w ogrodzie Mróz wykończył mi sporo róż a najgorsze że nawet nic ciekawego nie mozna kupic bo szkółki przez te mrozy tez maja mały wybór. Twierdza że sporo krzewów im wymarzło.
PS. Z nornicami też nie mogłam kiedys dac rady, tym bardziej że mieszkam przy lesie. Najpierw poszedł majatek na różne środki i nic to nie dało. Najskuteczniejsze okazły sie koty (obecnie mam 3). Od tej pory jakas zabłąkana sie trafi ale ogólnie mam spokój.
Ja dzisiaj wybrałam się na działkę rowerem aby troszkę spalić te zwiększone porcje ciastek
Póki co tylko czosnek mi rośnie, Pusio szaleje i drzewka podsikuje
Moja działka
Obserwuj wątekOdp: Odp: Moja działka
msewka
Prześlicznie zagospodarowana! Pogratuluj tacie.
Odp: Moja działka
monia2005
bogda46
misia53
misia53
Odp: Odp: Moja działka
misia53
Masz rację ! Mamy kota jednego i co raz jakiegoś kreta albo mysz nosi , pewnie i nornice ale ich jest tyle ,że kot nie ma szans.
caroline1983
misia53
Póki co tylko czosnek mi rośnie, Pusio szaleje i drzewka podsikuje
Odp: Odp: Odp: Moja działka
msewka
A ja tam wczoraj trochę wodę lałam
Dzieciaki brata były zachwycone.
Odp: Odp: Moja działka
misia53
I leje od samego rana z nieba i nikt nie gania z butelkami...