No, a reszta Narodu ....psiakrew, co, mam wzywać do podpisywania listy poparcia.
Oj, coś mi się zdaje, że demokracja Wam w głowach poprzewracała.Wolnosci Wam się zachciewa.
Podpisywać listę poparcia.
Czekam do ... us .... śmie ..
Jest to termin nieodwołalny i nie podlega zadnym dyskusjom.
NO mysle, ze ja to juz sie nie musze extra podpisywac.. i tak mam przewalone u Moderatorow strony.. bo teraz to juz nawet nie reaguja na moje alarmy.
Jestem tak skonstruowana, ze nie toleruje zadnych odstepstw od regulaminow i norm.. jesli to zle, to na pewno nie dla mnie.
Przykro tylko, ze nikogo nie stac na samokrytyke.
Skladam moj podpis na liscie
No, a reszta Narodu ....psiakrew, co, mam wzywać do podpisywania listy poparcia.
Oj, coś mi się zdaje, że demokracja Wam w głowach poprzewracała.Wolnosci Wam się zachciewa.
Podpisywać listę poparcia.
Czekam do ... us .... śmie ..
Jest to termin nieodwołalny i nie podlega zadnym dyskusjom.
No i przeczytałem wszystkie wstawki-pomysły ..wypada tylko czekać na realizację.
Moje pomysły:
* możliwość kursywy, wytłuszczania, w PRZEPISACH
* możliwosc edycji (do poprawek i uzupełnień) w PRZEPISACH;
* ilość zdjęć w przepisach do5-7;
* dział dla początkujacych z możliwością do 10 fot( ten dział pod cenzurę mógłby pójść!);
* znieść cenzurowanie orzepisów wstawianych , jest to niecelowe w takim "układzie mocy przerobowych";
* zlikwidować sztuczny obieg informacji o komentarzach do przepisów>: wystarczy w poczcie bezpośrednio info i link lub nazwa przepisu;
* wprowadzić numerowanie postów we wszystkich działach i wątkach(?)...
Niektóre pomysły chyba powtarzaja się ale chyba łatwiej będzie teraz pozbierać wszystkie "do kupy".
Rozwiązanie zagadki
pomidorowa z zółtych pomidorów, a te czerwone to koktajlowe, sparzone i obrane ze skorki (żółte też sparzone i obrane).
Zawsze dodaję surowego pomidora do pomiodorowej , już na talerzu tylko drobno pokrojonego.
zmieniono 1 raz (ostatnio 12 mar 2009 14:01 przez 45Kazik)
Nowe pomysły
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Nowe pomysły
Glumanda
NO mysle, ze ja to juz sie nie musze extra podpisywac.. i tak mam przewalone u Moderatorow strony.. bo teraz to juz nawet nie reaguja na moje alarmy.
Jestem tak skonstruowana, ze nie toleruje zadnych odstepstw od regulaminow i norm.. jesli to zle, to na pewno nie dla mnie.
Przykro tylko, ze nikogo nie stac na samokrytyke.
Skladam moj podpis na liscie
Odp: Odp: Nowe pomysły
No, a reszta Narodu ....psiakrew, co, mam wzywać do podpisywania listy poparcia.
Oj, coś mi się zdaje, że demokracja Wam w głowach poprzewracała.Wolnosci Wam się zachciewa.
Podpisywać listę poparcia.
Czekam do ... us .... śmie ..
Jest to termin nieodwołalny i nie podlega zadnym dyskusjom.
Odp: Nowe pomysły
astra
Odp: Nowe pomysły
Moje pomysły:
* możliwość kursywy, wytłuszczania, w PRZEPISACH
* możliwosc edycji (do poprawek i uzupełnień) w PRZEPISACH;
* ilość zdjęć w przepisach do5-7;
* dział dla początkujacych z możliwością do 10 fot( ten dział pod cenzurę mógłby pójść!);
* znieść cenzurowanie orzepisów wstawianych , jest to niecelowe w takim "układzie mocy przerobowych";
* zlikwidować sztuczny obieg informacji o komentarzach do przepisów>: wystarczy w poczcie bezpośrednio info i link lub nazwa przepisu;
* wprowadzić numerowanie postów we wszystkich działach i wątkach(?)...
Niektóre pomysły chyba powtarzaja się ale chyba łatwiej będzie teraz pozbierać wszystkie "do kupy".
Odp: Nowe pomysły
A i sposób przyrządzenia też ciekawy. Tylko musze odnaleźć kartkę z zapisem ..bo to był eksperyment
Odp: Nowe pomysły
Odp: Odp: Nowe pomysły
Odp: Nowe pomysły
MAGDALENA80
Odp: Nowe pomysły
astra
Odp: Nowe pomysły
pomidorowa z zółtych pomidorów, a te czerwone to koktajlowe, sparzone i obrane ze skorki (żółte też sparzone i obrane).
Zawsze dodaję surowego pomidora do pomiodorowej , już na talerzu tylko drobno pokrojonego.