Właśnie Wokalista - ten jeden został odkryty i na szczęście nagroda cofnięta. To się nazywa prawidłowa reakcja portalu.
Jeśli wśród nagrodzonych przepisów jest więcej plagiatów to proszę zgłoś je, żeby po zakończeniu konkursu nie było afery, że nagrodę otrzymał ktoś, kto nie wysilił się aby wstawić własny przepis. Moderatorzy moga nie przyuwazyć jakiegios sprytnego plagiatu, w końcu tych przepisów jest multum!
Weronka, nie jesteś jak widzę w temacie, Wokalista jest ostatnim, który ma prawo mówić o naruszeniach regulaminu.To,że nie dodaje plagiatów, to nie wszystko!
Właśnie Wokalista - ten jeden został odkryty i na szczęście nagroda cofnięta. To się nazywa prawidłowa reakcja portalu.
Jeśli wśród nagrodzonych przepisów jest więcej plagiatów to proszę zgłoś je, żeby po zakończeniu konkursu nie było afery, że nagrodę otrzymał ktoś, kto nie wysilił się aby wstawić własny przepis. Moderatorzy moga nie przyuwazyć jakiegios sprytnego plagiatu, w końcu tych przepisów jest multum!
Odp: Odp: Odp: Odp: Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady
Po co toczyć walki o to kto wygra skoro nagrody idą do nowych osob ktore dopiero sie pojawily na stronie i mają po 1-4 przepisy ...
Luna19, popierasz to? Bo gdzie indziej udowadniałaś mi,że nie.Więc jak to jest?Czy nie lepiej porozmawiać z tym młodym człowiekiem i zakończyć sprawę?Tu nikt nie toczy walki o wygraną, tylko o uczciwość i honor.Walkę wszelkimi, nie koniecznie uczciwymi sposobami prowadzi tu tylko jeden człowiek. A prowadzi w rankingu dwoma przepisami! Nagrody mają otrzymać najlepsze przepisy i nie jest ważne czy autorami są nowi czy starzy użytkownicy..Nowi też kiedyś muszą zacząć wygrywać jeśli grają uczciwie!
Chcąc wziąć udział w tym konkursie dodałam do kategorii "Przepis na Łowicz" przepis zatytułowany "Przekąska południowca na jeden kęs". Nie ma go jednak w rankingu konkursowym, więc nie jestem pewna, czy właściwie wykonałam instrukcje. Dodałam go w sobotę 19 marca.
Bardzo proszę o informację, czy bierze od udział w konkursie czy jeszcze coś muszę zrobić.
Pozdrawiam serdecznie, z góry dzięki za pomoc
Emilijenka
Witaj!
Twój przepis został opublikowany 18 marca.
https://gotujmy.pl/przekaska-poludniowca-na-jeden-kes,przepisy,85182.html
W sprawie plagiatu przepisu na klopsiki - nagroda zostanie cofnięta i wytypowany w jej miejsce nowy zwycięzca.
A co w sprawie Wokalisty? Chyba nie wszystko jest w porządku? Sugestie honorowego wycofania się, jak widzisz zaskutkowały tylko aroganckimi odpowiedziami .Jeśli ten Pan nie ma poczucia przyzwoitości, chyba musi się wypowiedzieć ktoś zarządzający tym konkursem.
Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady
Henia
Weronka, nie jesteś jak widzę w temacie, Wokalista jest ostatnim, który ma prawo mówić o naruszeniach regulaminu.To,że nie dodaje plagiatów, to nie wszystko!
Odp: Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady
Weronka
Wokalista
tylko i wyłącznie dlatego że już były podawane...
Na @.
Odp: Odp: Odp: Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady
bernika
jesli znasz wiecej to czemu ich nie podasz? moze to oczyści troche atmosfere.
Odp: Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady
Wokalista
Wystarczy tyle : ........
Nie będę więcej kontynuował z Panią Dyskusji.
Z 2 powodów :
-Pani nie odpuści
-Ja się nie poddam.
Dziękuje i Pozdrawiam.
Odp: Odp: Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady
Wokalista
To nie jest jedyny plagiat
Henia
Patrząc na zdjęcie (jeśli jest Twoje) to masz jeszcze dużo czasu na okulary!
Henia
Luna19, popierasz to? Bo gdzie indziej udowadniałaś mi,że nie.Więc jak to jest?Czy nie lepiej porozmawiać z tym młodym człowiekiem i zakończyć sprawę?Tu nikt nie toczy walki o wygraną, tylko o uczciwość i honor.Walkę wszelkimi, nie koniecznie uczciwymi sposobami prowadzi tu tylko jeden człowiek. A prowadzi w rankingu dwoma przepisami! Nagrody mają otrzymać najlepsze przepisy i nie jest ważne czy autorami są nowi czy starzy użytkownicy..Nowi też kiedyś muszą zacząć wygrywać jeśli grają uczciwie!
Henia
Witaj!
Twój przepis został opublikowany 18 marca.
https://gotujmy.pl/przekaska-poludniowca-na-jeden-kes,przepisy,85182.html
Henia
A co w sprawie Wokalisty? Chyba nie wszystko jest w porządku? Sugestie honorowego wycofania się, jak widzisz zaskutkowały tylko aroganckimi odpowiedziami .Jeśli ten Pan nie ma poczucia przyzwoitości, chyba musi się wypowiedzieć ktoś zarządzający tym konkursem.