W sprawie plagiatu przepisu na klopsiki - nagroda zostanie cofnięta i wytypowany w jej miejsce nowy zwycięzca.
A co w sprawie Wokalisty? Chyba nie wszystko jest w porządku? Sugestie honorowego wycofania się, jak widzisz zaskutkowały tylko aroganckimi odpowiedziami .Jeśli ten Pan nie ma poczucia przyzwoitości, chyba musi się wypowiedzieć ktoś zarządzający tym konkursem.
Odp: Odp: Odp: Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady
Chcąc wziąć udział w tym konkursie dodałam do kategorii "Przepis na Łowicz" przepis zatytułowany "Przekąska południowca na jeden kęs". Nie ma go jednak w rankingu konkursowym, więc nie jestem pewna, czy właściwie wykonałam instrukcje. Dodałam go w sobotę 19 marca.
Bardzo proszę o informację, czy bierze od udział w konkursie czy jeszcze coś muszę zrobić.
Pani Heniu... to że się przyznałem do błędu nie znaczy że się poddałem o.0 to dwie różne rzeczy.
A jak się pani tak bardzo martwi o konkurs
Proszę sprawdzić najpierw wszystkie plagiaty które wygrywają a potem brać się za przepisy nie splagiatowane..
Dziękuje za uwagę.
Chcąc wziąć udział w tym konkursie dodałam do kategorii "Przepis na Łowicz" przepis zatytułowany "Przekąska południowca na jeden kęs". Nie ma go jednak w rankingu konkursowym, więc nie jestem pewna, czy właściwie wykonałam instrukcje. Dodałam go w sobotę 19 marca.
Bardzo proszę o informację, czy bierze od udział w konkursie czy jeszcze coś muszę zrobić.
Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady
Henia
A co w sprawie Wokalisty? Chyba nie wszystko jest w porządku? Sugestie honorowego wycofania się, jak widzisz zaskutkowały tylko aroganckimi odpowiedziami .Jeśli ten Pan nie ma poczucia przyzwoitości, chyba musi się wypowiedzieć ktoś zarządzający tym konkursem.
Odp: Odp: Odp: Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady
Emilijenka
Pozdrawiam!
Odp: Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady
luna19
Odp: Odp: Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady
evita0007
jest na 36 miejscu zobacz sobie
https://gotujmy.pl/lowicz/
Pyza
Wokalista, głosy zdobyłeś, delikatnie mówiąc, nieetycznie i uważasz, że wszystko w porządku?
cherry
Wokalista
A jak się pani tak bardzo martwi o konkurs
Proszę sprawdzić najpierw wszystkie plagiaty które wygrywają a potem brać się za przepisy nie splagiatowane..
Dziękuje za uwagę.
Emilijenka
Pozdrawiam serdecznie, z góry dzięki za pomoc
Emilijenka
margolata
to się okaże Berniko ale mam nadzieje że jednak będą wyciągnięte konsekwencje
bernika