Plebiscyt na kociego Mistera lub Miss gotujmy.pl

Obserwuj wątek

Odp: Plebiscyt na kociego Mistera lub Miss gotujmy.pl

Justine27
  • Justine27

• Przepisy: 204
  • Artykuły: 0
śliczny pyszczek

sama słodycz

marchewa010
Nasza Tosia kandydatka na miss gotujmy.pl

Pewnego dnia prowadzę córkę do szkoły, z dala córka wypatrzyła kotka aż tu nagle potrącił go samochód, byłyśmy w szoku córka w większym ma dopiero 10 lat. Rozpłakała się ja z nią że kotek nie żyje. Podbiegłyśmy do kotka, córka pojechała zemną do weterynarza. Okazało się że kotek ma złamana łapkę w 2 miejscach. Córka nazwała ja TOSIA.Po 3 miesiącach doszedł do pełni sił o bardzo przytył. Stał się naszym 4 członkiem rodziny i przyjaciółką córki. KOCHAMY JĄ

obrazek obrazek obrazek

zmieniono 1 raz (ostatnio 25 lut 2012 06:07 przez marchewa010)

Justine27
  • Justine27

Szkoda, że nie mam tu fot trójki mlodych; jeden był kopią mamy, drugi dodatkowo miał trójkąt na nosie a trzeci jak z innej bajki, puchaty i biało szary do tego

Odp: Odp: Plebiscyt na kociego Mistera lub Miss gotujmy.pl

Tak, wyglądają jak z jednego miotu

Justine27
  • Justine27

Uuuuu jaki podobny do mojej Sheeny Tylko taki szczupły no i facet

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
No i wybór będzie trudny, bo wszystkie kociaki piękne i takie słodkie.

A oto mój kandydat - Hektor
Znalazł się trzy lata temu na pomorzu. Siedziałam przy ognisku a on wskoczył mi na kolana i przyszedł za mną do pokoju. Pozwoliłam mu przenocować mimo, że miałam już Krysię i ... nie dał się już wyrzucić. Dzielnie zniósł podróż samochodem do Warszawy. Zresztą uwielbia turkot silnika, jest zafascynowany motoryzacją, lubi jeździć nawet warczącym autobusem. Jest odrobinę nieokrzesany - taki wiejski łobuziak - woda mu nie straszna - lubi wejść sobie po mnie do ciepłej, mokrej wanny. W mieszkaniu ciągle coś zwala i wywraca, nie to co hrabianka Krysia, ale jak coś spadnie z hukiem, to robi minę takiego niewiniątka, że nie mam siły się na niego złościć. Jako rasowy śmietnikowiec kocha obierki warzywne, nawet cebulę trzeba mu z pyska wyrywać. Jest zawsze w centrum wydarzeń, kocha gości, niczego się zbytnio nie boi, nawet odkurzacza.
obrazek obrazek obrazek

To już ostatni dzień zgłoszeń waszych pupili - warto pochwalić się swoim kociakiem

Mienta
  • Mienta

• Przepisy: 24
Moja kandydatka na Miss to Kropka

Mój tata znalazł ją jak miała 3 tygodnie i przywiózł ja w bagażniku swojego skutera. Od razu zakochałam się w małej a imię nadałam jej ze względu na czarne kropki na białej sierści.
Pierwsze 5 lat Kropka była istnym wulkanem energii. Wszędzie było jej pełno co skończyło się nawet dwoma (niegroźnymi na szczęście) wypadkami.
Teraz moja kochana koteczka ma 7 lat i przez większość dnia porostu śpi
Nie wyobrażam sobie życia bez niej, jest po prostu ważnym członkiem naszej rodziny
obrazek obrazek obrazek

Odpowiedz na/ edytuj Plebiscyt na kociego Mistera lub Miss gotujmy.pl