Feliks trafił do nas jako dorosły kot 2 lata temu. Przyszedł za mną z podwórka. Zjadł co mu przygotowałam a potem stanął przy drzwiach i prosił, by go wypuścić. Pewnego dnia zjadł i zwinął w kłębek na ulubionym fotelu męża. Gdy chce wyjść, staje przy drzwiach i czeka, aż z nim zejdę na parter. Reaguje na gwizdanie ,wtedy przychodzi i czeka, aż zejdę na dół i wpuszczę go. Polubili go też sąsiedzi, wpuszczają go do klatki i jeszcze pukają do mieszkania informując, że Feliks już jest. Lubi spać na parapecie okna, bo może obserwować ptaki. Cieszę się, że trafił do nas.
Odp: Plebiscyt na kociego Mistera lub Miss gotujmy.pl
Daisy jest z nami od 3 lat, trafiła do nas jak miała kilka tygodni. Mama od małego uczyła swoje dzieci porządku i pierwsze co zrobiła jak postawiłam ją w nowym domku, to poszła do pudełka, w którym ją przyniosłam- chyba z nerwów;-) Jest bardzo porządnicka i wierna! Spadając z 2 piętra z parapetu schowała się w piwnicy u sąsiada i po 3 tygodniach szukając jej jak co dzień, zauważyła nas i zaczęła strasznie głośno gadać- dzięki temu znowu odzyskaliśmy naszą Gwiazdę;-) Uwielbia spać na szyi swojego Pana, nie lubi czekać na jedzenie. Wystarczy się odwrócić i ... ;-)
Kocha się wylegiwać z wyciągniętymi łapkami, uwielbia zimne mleko i jogurty wszelkiego rodzaju, najbardziej te smakowe z owocami! Ma piękne długaśne wąsidła i jest niesamowicie gadatliwa! ;-)
zmieniono 2 razy (ostatnio 19 lut 2012 21:36 przez Niuniaczka)
Plebiscyt na kociego Mistera lub Miss gotujmy.pl
Obserwuj wątekOdp: Plebiscyt na kociego Mistera lub Miss gotujmy.pl
Ma-Gosia
Przepraszam, ale inaczej nie dało się wstawić zdjęć!
Ma-Gosia
Odp: Odp: Plebiscyt na kociego Mistera lub Miss gotujmy.pl
Ma-Gosia
Ma-Gosia
Netka
Odp: Odp: Plebiscyt na kociego Mistera lub Miss gotujmy.pl
zewa
Tak, każdy kociak ma w sobie to coś.
evita0007
Odp: Plebiscyt na kocią Miss gotujmy.pl
Daisy jest z nami od 3 lat, trafiła do nas jak miała kilka tygodni. Mama od małego uczyła swoje dzieci porządku i pierwsze co zrobiła jak postawiłam ją w nowym domku, to poszła do pudełka, w którym ją przyniosłam- chyba z nerwów;-) Jest bardzo porządnicka i wierna! Spadając z 2 piętra z parapetu schowała się w piwnicy u sąsiada i po 3 tygodniach szukając jej jak co dzień, zauważyła nas i zaczęła strasznie głośno gadać- dzięki temu znowu odzyskaliśmy naszą Gwiazdę;-) Uwielbia spać na szyi swojego Pana, nie lubi czekać na jedzenie. Wystarczy się odwrócić i ... ;-)
Kocha się wylegiwać z wyciągniętymi łapkami, uwielbia zimne mleko i jogurty wszelkiego rodzaju, najbardziej te smakowe z owocami! Ma piękne długaśne wąsidła i jest niesamowicie gadatliwa! ;-)
przejs