Ja robię soki z wiśni,jeżyn,malin.Dżemy z wiśni i truskawek, a od tego roku jeszcze dyniowo-jabłkowy,morelowy wg. Pyzy.No i powidła śliwkowe.Ogórki pod różnymi postaciami,buraczki na zimę,sałatkę wielowarzywną obiadową.A poza tym dynię,wiśnie w occie.I grzyby,jeśli mam, w occie.Pewnie jeszcze coś,o czym zapomniałam.
u mnie dżem wiśniowy, brzoskwiniowy, dyniowy, śliwkowy ;]
do tego nalewki - wiśniowe, cytrynowe i orzechowe,
a także orzechowe kremy do kanapek ala nutella
przetwory - jakie
Obserwuj wątekOdp: przetwory - jakie
msewka
Odp: Odp: Odp: przetwory - jakie
msewka
O mój Boże.Gdybym miała tyle borowików,to......mniam.
Odp: Odp: przetwory - jakie
Babciagramolka
Borowiki w maśle do aromatyzowania dań wg Babcigramolki.
Odp: przetwory - jakie
aDzius04
do tego nalewki - wiśniowe, cytrynowe i orzechowe,
a także orzechowe kremy do kanapek ala nutella
Odp: przetwory - jakie
BEEA123
Odp: przetwory - jakie
Persik
nie ma takiego działu ale może da się stworzyć
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: przetwory - jakie
A.B.
...a teraz szykuje się buraczkowy szał,więc znowu coś dodam
Odp: przetwory - jakie
ulcia21
Odp: przetwory - jakie
BEEA123
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: przetwory - jakie
Pyza