Polecam smażyć nawet na zwykłej patelni mięso bądź ryby ale wcześniej położyć na nią papier do pieczenia. Nic nie przywiera a na dodatek zdrowo i czysto
ja normalnie marynuję w czymś mięso np kurczaka, rozgrzewam patelnię i wrzucam mięso, obsmażam ze wszystkich stron i gotowe. Albo robię taki ala papirus, papier śniadaniowy zwilżam woda, sypię przyprawy, wkładam w top filety i kładę w tym papierku na patelnię
Odp: Odp: Smażenie bez tłuszczu na zwykłej patelni
Smażenie na zwykłej patelni bez dodatku tłuszczu mi się jeszcze nie udało. Najlepsze do tego są patelnie teflonowe. Jednak ja bez tłuszczu smażę tylko pierś z kurczaka oraz mięsa, które mają sporo tłuszczu, bez tego przyklejają mi się na amen do patelni
Jak chcę zjeść coś kompletnie bez tłuszczu to wtedy sięgam po garnek z sitkiem do gotowania na parze, a na patelni smażę bo jak nie dodam olejku czy masła to mi się wszystko przypala.
Ja osobiście wole "smażyć" na patelni bez użycia oleju troszkę wody ewentualnie tylko przetrzeć natłuszczonym papierem ale zazwyczaj nic mi się nie przyczepia a korzystam z tańszych patelni które znalazłem na ceneo ;p http://www.ceneo.pl/Patelnie
Smażenie bez tłuszczu na zwykłej patelni
Obserwuj wątekOdp: Smażenie bez tłuszczu na zwykłej patelni
basiamig
Odp: Smażenie bez tłuszczu na zwykłej patelni
aaaishaaa
Odp: Odp: Smażenie bez tłuszczu na zwykłej patelni
skuter5
Odp: Smażenie bez tłuszczu na zwykłej patelni
sonixo
Odp: Smażenie bez tłuszczu na zwykłej patelni
margharita
Odp: Smażenie bez tłuszczu na zwykłej patelni
marchevva
Odp: Smażenie bez tłuszczu na zwykłej patelni
AmandaFl
Odp: Odp: Smażenie bez tłuszczu na zwykłej patelni
olej338
Odp: Smażenie bez tłuszczu na zwykłej patelni
Juliawkuchni
Odp: Odp: Smażenie bez tłuszczu na zwykłej patelni
ewela24