Nie wiem do czego ten komentarz... do zdjęcia? do przepisu? Do artykułu? Że niby na czym się nie znam? Nie trzeba mieszkać w Tokio, żeby napisać artykuł o tofu. Tofu pochodzi z Chin i jest wykorzystywane na rozmaite sposoby. A jeśli chodzi o Chiny to studiowałam kulturę i filozofię chińską, mam piątki w indeksie z egzaminów. Czy mam ci okazać?
Ja poproszę o okazanie, z przyjemnością zobaczę choć wolałbym stronę indeksu na której jest zdjęcie.
Bahus a ja chętnie zobaczyłabym Twoje zdjęcie.Co Ty na to?
Nie wiem do czego ten komentarz... do zdjęcia? do przepisu? Do artykułu? Że niby na czym się nie znam? Nie trzeba mieszkać w Tokio, żeby napisać artykuł o tofu. Tofu pochodzi z Chin i jest wykorzystywane na rozmaite sposoby. A jeśli chodzi o Chiny to studiowałam kulturę i filozofię chińską, mam piątki w indeksie z egzaminów. Czy mam ci okazać?
Ja poproszę o okazanie, z przyjemnością zobaczę choć wolałbym stronę indeksu na której jest zdjęcie.
Wyszukiwarka przepisow! Czasami wchodze na nia aby niepotrzebnie dodawac przepisy i sprawdzam.... Niestety po kilku stronach mam kompletny zamet i dziwne uczucie ze pokazuja mi sie ta same przepisy tylko na innych stronach i gdyby pewne nie mialy tego samego zdjecia to moze myslala bym ze to inne przepisy.
TIT prosze napisz o czyms na czym sie znasz ,bo przepisac z innych zrodel mozna i ci co sie lepiej nie znaja nic nie powiedza ale ci bardziej wtajemniczeni.....
Ta zupa to zupa z miso z d o d a t k i e m tofu.
nazywam się Tomek Rodzik i jestem wydawcą portalu gotujmy.pl .
W dniu wczorajszym nasi administratorzy dokonali migracji portalu gotujmy.pl na większy serwer. Zmiana ta była podyktowana faktem, iż w ostatnich tygodniach obserwowaliśmy przypadki niewydolności (przeciążenia) "starego serwera" - o czym sami pisaliście na forum (m.in "błąd servera 503"). Jestem przekonany, że od dzisiaj wszyscy odczujemy poprawę działania portalu.
W razie wystąpienia nieprawidłowości w działaniu gotujmy.pl (a takowe, co nie jest wykluczone mogą się pojawiać w pierwszych dniach po migracji) proszę bez wahania opisujcie te przypadki na forum.
Podaję także mego służbowego maila: tomasz.rodzik@infor.pl
Tu serwis ganimy :|
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
misia53
Nie pokaże - jest wstydliwy
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
msewka
Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
Bahus
Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
Odp: Tu serwis ganimy :|
Ta zupa to zupa z miso z d o d a t k i e m tofu.
Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
pusieczek2@wp.pl
Tomasz Rodzik
nazywam się Tomek Rodzik i jestem wydawcą portalu gotujmy.pl .
W dniu wczorajszym nasi administratorzy dokonali migracji portalu gotujmy.pl na większy serwer. Zmiana ta była podyktowana faktem, iż w ostatnich tygodniach obserwowaliśmy przypadki niewydolności (przeciążenia) "starego serwera" - o czym sami pisaliście na forum (m.in "błąd servera 503"). Jestem przekonany, że od dzisiaj wszyscy odczujemy poprawę działania portalu.
W razie wystąpienia nieprawidłowości w działaniu gotujmy.pl (a takowe, co nie jest wykluczone mogą się pojawiać w pierwszych dniach po migracji) proszę bez wahania opisujcie te przypadki na forum.
Podaję także mego służbowego maila: tomasz.rodzik@infor.pl
pozdrawiam
Tomek
Wizyty we własnym profilu sa TEŻ rejestrowane?
StaryZET