A moj..... mimo edytowania.. nadal zawiera bledy.. Po co wogole ta edycja? skoro i tak niczego nie daje sie zmienic..
http://test.gotujmy.pl/jesienna-zupa-z-dyni-,przepisy,51644.html
Misia, stawiasz mnie w sytuacji bez wyjscia az taki straszny to on nie jest:ale na zdjeciu widac ze jest pewny siebie...Zreszta , kazdy ma wady i zalety.......dobre i zle dni...i Bahus do tych ludzi tez nalezy
Misia, stawiasz mnie w sytuacji bez wyjscia az taki straszny to on nie jest:ale na zdjeciu widac ze jest pewny siebie...Zreszta , kazdy ma wady i zalety.......dobre i zle dni...i Bahus do tych ludzi tez nalezy
Nie wiem do czego ten komentarz... do zdjęcia? do przepisu? Do artykułu? Że niby na czym się nie znam? Nie trzeba mieszkać w Tokio, żeby napisać artykuł o tofu. Tofu pochodzi z Chin i jest wykorzystywane na rozmaite sposoby. A jeśli chodzi o Chiny to studiowałam kulturę i filozofię chińską, mam piątki w indeksie z egzaminów. Czy mam ci okazać?
Ja poproszę o okazanie, z przyjemnością zobaczę choć wolałbym stronę indeksu na której jest zdjęcie.
Bahus a ja chętnie zobaczyłabym Twoje zdjęcie.Co Ty na to?
Nie pokaże - jest wstydliwy
Ach, to nieprawda...juz przeciez jest jego zdjecie na Forum...wprawdzie , male, z broda, ale widac Bahusa
Nie wiem do czego ten komentarz... do zdjęcia? do przepisu? Do artykułu? Że niby na czym się nie znam? Nie trzeba mieszkać w Tokio, żeby napisać artykuł o tofu. Tofu pochodzi z Chin i jest wykorzystywane na rozmaite sposoby. A jeśli chodzi o Chiny to studiowałam kulturę i filozofię chińską, mam piątki w indeksie z egzaminów. Czy mam ci okazać?
Ja poproszę o okazanie, z przyjemnością zobaczę choć wolałbym stronę indeksu na której jest zdjęcie.
Bahus a ja chętnie zobaczyłabym Twoje zdjęcie.Co Ty na to?
Nie pokaże - jest wstydliwy
Ach, to nieprawda...juz przeciez jest jego zdjecie na Forum...wprawdzie , male, z broda, ale widac Bahusa
Tu serwis ganimy :|
Obserwuj wątekOdp: Odp:
Glumanda
http://test.gotujmy.pl/jesienna-zupa-z-dyni-,przepisy,51644.html
Odp: Odp:
msewka
Tit, mój przepis podany jako test edycji nadal istnieje.Sprawdzałam.
Odp:
A ja z innej beczki: uwaga dziś zlikwidowałam wszystkie kopie przepisów wykorzystywane do testu edycji. Niektóre osoby mogą mieć zmiany w punktacji!
Buziaki,
Tit
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
misia53
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
msewka
O.K Lucy.Może dla fanklubu dostarczy aktualne , większe fotki
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
Lucy
dla mnie ciasteczko
a jak bedziecie tworzyly fanklub bahusika to wpiszcie mnie tez prosze
buziaczki i caluski
lucy
Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
misia53
no, to tak jak ja
Odp: Tu serwis ganimy :|
Doro
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
misia53
I co Dorcia , Widać po nim ,że taka zadziora
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|
Doro