Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Usunięcie konta

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
kolejny profil bezczelnie reklamujący sieć marketów - http://kaskada.ludzie.gotujmy.pl/profil,h0/

Odp: Usunięcie konta

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
  • Artykuły: 0
wujaszek.jarek@wp.pl napisał(a):

Czy wreszcie doczekam się usunięcia mojego konta?Jak nie to powiadomię policję.

O usunięcie konta musisz poprosić administratora strony.

wujaszek.jarek@wp.pl napisał(a):

Masz rację. Sama też ostatnio w Poniedziałek byłam na komisariacie w podobnej sprawie. Nie dość że ktoś stworzył wątek o mnie, to jeszcze miałam żenujące wiadomości na priv. Trzymaj się

Usunięcie konta

halina
  • halina

• Przepisy: 717
Ten czas to już bardzo dawno jest źle ustawiony . Dobrze by było , żeby go ustawić prawidłowo.

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
gosia56 napisał(a):

https://gotujmy.pl/sernik-na-zimno-z-galaretka-wg-gosia56,przepisy,155979.html
do przepisu dodałam 5 zdjęc a wyswietliło sie do przepisu jest tylko jedno zdjęcie

Nie wiem czemu tak zapisało- pamietam przepis- .
Edytuj przepis .
Pamietajcie tylko by nie dostawiać zdjęć pokazujących gotową potrawę w kilku ujeciach bo to nie zgodne z Regulaminem .
U Ciebie 2 zdjecie było powtórzeniem zdjecia głównego.

Odp: Tu zgłaszamy problemy

gosia56
  • gosia56

• Przepisy: 823
https://gotujmy.pl/sernik-na-zimno-z-galaretka-wg-gosia56,przepisy,155979.html
do przepisu dodałam 5 zdjęc a wyswietliło sie do przepisu jest tylko jedno zdjęcie

Mysiunia
  • Mysiunia

• Przepisy: 1806
  • Artykuły: 11
A ja jeszcze odnośnie zmian proponuję odrębną kategorię na PRZETWORY, a z niej podkategorie np. konfitury, soki, sałatki itp. Na dzień dzisiejszy z tego co widzę przetwory są tylko jako mała podkategoria w zakładce 'Dodatki do potraw", a sok czy dżem nijak się ma jako dodatek do dań czy czegokolwiek innego

Odp: Odp: Odp: Usunięcie konta

Bernadetta
  • Bernadetta

• Przepisy: 947
  • Artykuły: 4
zbysiowa napisał(a):

Babciagramolka napisał(a):

Gorąca prośba do Informatyka . Nie wiem czy zauważyliscie ale zegar Gotujmy.pl przekłamuje o jakieś 15 minut w przód . Specjalnie to chyba nikomu nie przeszkadza gdyby nie Regulamin . Właściciele blogów , a następnie Moderatorzy popadaja w lekką paranoję bo niby wiadomo, ze przepis był wstawiony najpierw tu ( wiem na 100 % bo widzę to na swoich przepisach ) a dopiero potem na własnym blogu - tymczasem czas pokazuje odwrotnie ( czas na blogu jest prawidłowy ). Podobnie jest z innymi . Jesli ktoś zwróci uwagę na odstępstwo od Regulaminu zaraz to Moderator będzie pamietać . Jesli potem - autor musi sie głupio tłumaczyć .
Oczywiście mogła bym odczekać te 15 minut ze wstawianiem na blog - ale jak już siedzę przy komputerze to nie widzę powodu by robić sobie przerwę .Niech ktoś cofnie ten zegarek i będzie po problemie

Podpisuję się pod tą prośbą)

Ja również Tym bardziej, że z reguły nie mam czasu, aby tyle czekać i dopiero dodawać na blogu...

Odp: Odp: Usunięcie konta

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
  • Artykuły: 8
Babciagramolka napisał(a):

Gorąca prośba do Informatyka . Nie wiem czy zauważyliscie ale zegar Gotujmy.pl przekłamuje o jakieś 15 minut w przód . Specjalnie to chyba nikomu nie przeszkadza gdyby nie Regulamin . Właściciele blogów , a następnie Moderatorzy popadaja w lekką paranoję bo niby wiadomo, ze przepis był wstawiony najpierw tu ( wiem na 100 % bo widzę to na swoich przepisach ) a dopiero potem na własnym blogu - tymczasem czas pokazuje odwrotnie ( czas na blogu jest prawidłowy ). Podobnie jest z innymi . Jesli ktoś zwróci uwagę na odstępstwo od Regulaminu zaraz to Moderator będzie pamietać . Jesli potem - autor musi sie głupio tłumaczyć .
Oczywiście mogła bym odczekać te 15 minut ze wstawianiem na blog - ale jak już siedzę przy komputerze to nie widzę powodu by robić sobie przerwę .Niech ktoś cofnie ten zegarek i będzie po problemie

Podpisuję się pod tą prośbą)

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy