Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
  • Artykuły: 0
smakowita napisał(a):

Męczyłam się z przepisem ''krwiste burgery.......'' dodając opisy do czterech zdjęć i mam tylko zaliczone punkty za 2 opisane zdjęcia. Pomagała mi moderator ''zbysiowa '', ale i tak nic nie pomogło?

Podaj mi proszę opisy to je wstawię.

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Smakowita
  • Smakowita

• Przepisy: 474
Męczyłam się z przepisem ''krwiste burgery.......'' dodając opisy do czterech zdjęć i mam tylko zaliczone punkty za 2 opisane zdjęcia. Pomagała mi moderator ''zbysiowa '', ale i tak nic nie pomogło?

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

darmiona napisał(a):

Smakosz o ile pamiętam, top pisałaś na forum, że nie będziesz już wstawiać przepisów;-)

Kobieta zmienną jest- a może mi się spodobało gotowanie? przeszkadza Ci?

Odp: Problem z wstawieniem poprawnych podpisów pod zdjęciami

misia5
  • misia5

cris napisał(a):

Mam gorącą prośbę.Od rana staram się poprawić podpisy pod moimi zdjęciami/5/ i nie mogę tego zrobić.Podpisy są bez sensu i to mnie mocno denerwuje.Przed chwilą edytowałam jeszcze raz i jeśli znowu coś nie wyjdzie proszę o wstawienie czegoś sensownego.Nie chcę zbytnio namieszać i narobić jeszcze większego bałaganu.

Napisz mi proszę jakie chcesz mieć opisy pod zdjęciami to je wstawię.

Odp: Tu zgłaszamy problemy

darmiona
  • darmiona

• Przepisy: 304
  • Artykuły: 14
Smakosz o ile pamiętam, top pisałaś na forum, że nie będziesz już wstawiać przepisów;-)

Problem z wstawieniem poprawnych podpisów pod zdjęciami

cris
  • cris

• Przepisy: 354
  • Artykuły: 2
Mam gorącą prośbę.Od rana staram się poprawić podpisy pod moimi zdjęciami/5/ i nie mogę tego zrobić.Podpisy są bez sensu i to mnie mocno denerwuje.Przed chwilą edytowałam jeszcze raz i jeśli znowu coś nie wyjdzie proszę o wstawienie czegoś sensownego.Nie chcę zbytnio namieszać i narobić jeszcze większego bałaganu.

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

anemon
  • anemon

• Przepisy: 693
  • Artykuły: 3
Netka napisał(a):

Netka napisał(a):

anemon napisał(a):

Netka napisał(a):

Teraz mam zapisany przepis dwa razy,sprawdziłam w "moje" no i widzę,że jest,i to nawet podwójny,przedtem mi się nic nie pokazywało...

Netka, właśnie dopiero wchodząc w "moje" widzisz, ze przepis Ci się zapisał. Czasami jest tak, że widzisz komunikat, że przepis się nie zapisał, Ty ponawiasz próbę zapisania i w dalszym ciągu masz komunikat o tym, że przepis się nie zapisał. Dopiero sprawdzając w "moje" jest to widoczne, dlatego ja z doświadczenia wiem i tak robię, że warto po ponowieniu zapisania przepisu sprawdzić w "moje". Trochę to zagmatwałam, ale mam nadzieję, że udało mi się choć trochę pomóc.

Nie zagmatwałaś Ja wiem o co chodzi,i zawsze tak robiłam,to znaczy sprawdzałam w "moje" czy juz jest,nawet jak mi pisało,że przepis się nie zapisał.Ale ostatnio nie dość,że się nie zapisywał to jeszcze nic nie było w "moje" "więc klikałam,żeby się w końcu zapisał a okazało sie,że jednak zapisał się i to kilkanaście czy dziesiąt razy.Gdybym to wiedziała to bym nie klikała.Dlatego moja prośba się pojawiła

Moze ktos kto mnie tu zminusowal wyjasni po co i dlaczego? Ujawnijcie sie i wytlumaczcie,bedzie mi jasniej na duszy!

Netka minusami się nie przejmuj, bo zawsze znajdzie się ktoś chętny do właśnie takiej "pomocy", zwłaszcza, że robi to anonimowo.

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia5
  • misia5

smakosz 1988 napisał(a):

misia5 napisał(a):

smakosz 1988 napisał(a):

Dzień dobry..chciałam zapytać kto ma dzisiaj dyżur? pytam bo nie wiem czy może jest jakiś problem z moimi fotkami.. nie zaakceptowane przepisy jeszcze.

Przecież ja mam dobę na zatwierdzenie dodanych przepisów. Nie jestem w stanie być przez cały dzień na internecie, bo by mi dziecko nie tylko z głodu ale i z nudów umarło. Raptem dwa przepisy masz nie zatwierdzone a Twój wpis brzmi tak jakbym od rana nie sprawdziła ani jednego.

Jezu co się tak rzucasz..zapytałam tylko.Ja też dodaję gdzie indziej przepisy dlatego nie chciałam by zaś wyszło że to plagiat

Przecież doskonale wiesz, że jakby coś było nie tak to od razu po sprawdzeniu przepisu bym Ci o tym napisała i o ewentualnej blokadzie dowiadujesz się od razu po zablokowaniu przepisu. Nie czekam z wysłaniem wiadomości do wieczora. Tyle razy otrzymałaś już takie wiadomości, że chyba wiesz jak to działa.

Odp: Tu zgłaszamy problemy

darmiona
  • darmiona

• Przepisy: 304
  • Artykuły: 14
przed chwila miałam problem z zapisem przepisu, zmniejszyłam zdjęcia i od razu się zapisał;-)

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia5 napisał(a):

smakosz 1988 napisał(a):

Dzień dobry..chciałam zapytać kto ma dzisiaj dyżur? pytam bo nie wiem czy może jest jakiś problem z moimi fotkami.. nie zaakceptowane przepisy jeszcze.

Przecież ja mam dobę na zatwierdzenie dodanych przepisów. Nie jestem w stanie być przez cały dzień na internecie, bo by mi dziecko nie tylko z głodu ale i z nudów umarło. Raptem dwa przepisy masz nie zatwierdzone a Twój wpis brzmi tak jakbym od rana nie sprawdziła ani jednego.

Jezu co się tak rzucasz..zapytałam tylko.Ja też dodaję gdzie indziej przepisy dlatego nie chciałam by zaś wyszło że to plagiat

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy