Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
  • Artykuły: 0
Bernadetta napisał(a):

Przed chwilą dodałam przepis na pastę z 5 zdjęciami- wszystkie opisałam min. 40 znakami. Nie wiadomo dlaczego po zapisaniu zdjęcia zniknęły. Edytowałam przepis, znowu dodałam 5 zdjęć, każde opisałam i nadal ich nie widać Proszę o pomoc...

Litości przecież ja muszę zatwierdzić edycję.
Niestety nie ma Twojej edycji w panelu.

Edytuj przepis raz jeszcze i ponownie dodaj zdjęcia.

zmieniono 1 raz (ostatnio 22 mar 2012 21:32 przez misia5)

Odp: Tu zgłaszamy problemy

Bernadetta
  • Bernadetta

• Przepisy: 947
  • Artykuły: 4
Przed chwilą dodałam przepis na pastę z 5 zdjęciami- wszystkie opisałam min. 40 znakami. Nie wiadomo dlaczego po zapisaniu zdjęcia zniknęły. Edytowałam przepis, znowu dodałam 5 zdjęć, każde opisałam i nadal ich nie widać Proszę o pomoc...

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
Teraz mam zapisany przepis dwa razy,sprawdziłam w "moje" no i widzę,że jest,i to nawet podwójny,przedtem mi się nic nie pokazywało...

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
Ja mam wielką,ogromną prośbę do moderatorów.Czy mogłybyście informować takie osoby jak ja,które mają problem z dodaniem przepisów albo może z pojawieniem się komunikatu,że przepis został zapisany,i poinformować,żeby więcej nie wstawiać bo on już czeka na akceptację?Ja naprawdę nie jestem jakąś roztrzepaną osobą która klika bez opamiętania na "zapisz przepis" i wrzuca te same przepisy po sto razy.Mnie się nadzwyczajniej w świecie nie pojawia komunikat,że przepis został zapisany.Cały czas mam,że zapis się nie powiódł, i klikam żeby się wkońcu powiódł.No bo nie mam możliwości sprawdzić,czy się zapisał czy nie.Wy taką możliwość macie więc może mogłybyście tym osobom które wrzucają kilkanaście razy przepis po prostu napisać,że on już jest? Wiem ,że macie ogrom roboty ale pewnie tylko nieliczni mają taki problem więc może było by to do zrobienia? Mnie by to bardzo pomogło
Z góry dziękuję

misia5
  • misia5

smakosz 1988 napisał(a):

Dzień dobry..chciałam zapytać kto ma dzisiaj dyżur? pytam bo nie wiem czy może jest jakiś problem z moimi fotkami.. nie zaakceptowane przepisy jeszcze.

Przecież ja mam dobę na zatwierdzenie dodanych przepisów. Nie jestem w stanie być przez cały dzień na internecie, bo by mi dziecko nie tylko z głodu ale i z nudów umarło. Raptem dwa przepisy masz nie zatwierdzone a Twój wpis brzmi tak jakbym od rana nie sprawdziła ani jednego.

zmieniono 1 raz (ostatnio 22 mar 2012 18:29 przez misia5)

Dzień dobry..chciałam zapytać kto ma dzisiaj dyżur? pytam bo nie wiem czy może jest jakiś problem z moimi fotkami.. nie zaakceptowane przepisy jeszcze.

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

karolcia_zip
Cherry bardzo dziękuję za podpowiedź. Pozdrawiam

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
karolcia_zip napisał(a):

Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość dodania więcej niż 3 zdjęć do porady? Chciałabym coś napisać, ale łączyłoby się to z wstawieniem 6 zdjęć, a wchodząc na dodaj poradę widać tylko 3 pola na zdjęcia. Czy można temu jakoś zaradzić? Z góry dziękuję za rady.

Hej Karolcia - niestety możesz dodać tylko 3, ale jeśli chciałabyś umieścić ich więcej, to zapisz artykuł z 3 zdjęciami a pozostałe podpisz i prześlij - np. do kołczu, on je wstawi. Tylko nie dorzucaj mu proszę po 10 fotek do 30 artykułów, bo się chłopak zarobi, i obrazi na cherry jak przyuważy że taką opcję zareklamowałam

misia5
  • misia5

Papaja napisał(a):

?kiedy w końcu coś z tym zrobicie? ile można czekać? wiem że nie tylko ja mam z tym problem? a może jednych się ignoruje a drugich nie. wiem że jednego czego tu nie brakuje to reklamy ale awari to nikt nie naprawia

Nie wiem o co Ci chodzi, bo w panelu mam Twoje przepisy. Dodałaś 4 przepisy i jak je sprawdzę to wszyscy razem z Tobą je zobaczą.

Sprawdź w zakładce moje czy czasem ich nie widzisz Nie ma co się złościć. Wystarczy sprawdzić

karolcia_zip
Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość dodania więcej niż 3 zdjęć do porady? Chciałabym coś napisać, ale łączyłoby się to z wstawieniem 6 zdjęć, a wchodząc na dodaj poradę widać tylko 3 pola na zdjęcia. Czy można temu jakoś zaradzić? Z góry dziękuję za rady.

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy