Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Tu zgłaszamy problemy

darmiona
  • darmiona

• Przepisy: 304
  • Artykuły: 14
to faktycznie problem łącza - kiedy dodawałam przepisy z domu ( a mam słaby internet), to prawie zawsze wyskakiwało, że się nie powiódł. Te same przepisy wstawiłam z pracy i ani razu mi się nie zdarzyło.

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
  • Artykuły: 8
?kiedy w końcu coś z tym zrobicie? ile można czekać? wiem że nie tylko ja mam z tym problem? a może jednych się ignoruje a drugich nie. wiem że jednego czego tu nie brakuje to reklamy ale awari to nikt nie naprawia

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Papaja
  • Papaja

i znowu to samo ja zwykle i zaznaczam nie mam żadnych problemów z łączem

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
Netka napisał(a):

I jeszcze przykre jest to,że tak jakby ciagle jedne i te same osoby zgłaszaja ten problem,i nic Niestety,ale mam wrażenie,że to jednak jakaś złośliwość jest.

Twój przepis zapisał się chyba ze 20 razy . Juz ktoś kiedyś wyjaśniał , żeby zanim zacznie sie klikać ponownie ,, Zapisz " sprawdzić u siebie w profilu czy przypadkiem przepis pomimo komunikatu o błedzie nie zapisał się - bo potem sa takie cyrki .

A systemu na ,, złośliwość " nastawić sie nie da wiec raczej to musi być jakiś problem u niektórych użytkowników ( to znaczy z ich łączem )

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
  • Artykuły: 0
I jeszcze przykre jest to,że tak jakby ciagle jedne i te same osoby zgłaszaja ten problem,i nic Niestety,ale mam wrażenie,że to jednak jakaś złośliwość jest.

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
  • Artykuły: 0
Nie przejmuj się Papaja,mam to samo.Zmieniłam przeglądarki,zmniejszyłam zdjęcia i w dalszym ciągu mam ten sam komunikat:NIESTETY ZAPIS NIE POWIÓDŁ SIĘ. Doskonale rozumiem Twoje zdenerwowanie.

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
Papaja napisał(a):

też mam operę co nie zmienia fakt że od kilku dni nie mogę dodać przepisu z czym nie mam problemu na innych portalach nie tylko kulinarnych

Przed chwilą dodałam przepis - ładował sie niesamowicie długo ale spokojnie czekałam aż sie załaduje - nic nie klikałam - załadował się i już

Ja też mam takie problemy ( mam mozille) ale wiem że u mnie szwankuje windows z kolei bo jak wejdę na szwagra komputer a mamy jedno ip to jest w porządku

Papaja
  • Papaja

też mam operę co nie zmienia fakt że od kilku dni nie mogę dodać przepisu z czym nie mam problemu na innych portalach nie tylko kulinarnych

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
Papaja napisał(a):

no tak najlepiej zbagatelizować problem.
dłuższy czas mnie nie było bo miałam dość wiecznych awarii no i co zastałam po powrocie? to samo

Papaja - usterki dotykaja wszystkich tak samo . To jest internet. Raz strona ładuje sie szybciej raz wolniej . Raz łącze jest przeciążone raz nie . Zobacz , ze w tym samym czasie kiedy jednym coś szwankuje inni dodają normalnie . Czyli nie jest to złośliwe bagatelizowanie przez właściciela serwera tylko usterka byc może u operatora sieci . Ja np. korzystam z małego operatora i wiecznie mam problemy . Czasem na różne strony po prostu nie mogę wejść . Dostosowałam swój wybór przeglądarki do tego która pozwala mi pracować na tych stronach które mi odpowiadają - a resztę sobie odpuściłam . W moim przypadku jest to Opera .
A co do twoich problemów to jak myślisz ? Czy właścicielowi strony zależy na tym by mieć niezadowolonych użytkowników ? Masochistą jest czy co ? Specjalnie Ci dokucza nie interesując sie awariami ?
Trochę logiki i cierpliwości .

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy