właśnie próbowałam dodać przepis i jak zwykle bez zmian ten sam beznadziejny komunikat Niestety błąd zapis przepisu nie powiódł się. Do d... z takim dodawaniem skoro nie można dodać
owszem jest problem i to spory codzi mianowicie o dodawanie przepisów. Ciągle ten sam stary problem Błąd zapis przepisu nie powiódł się i tak od kilku dni. I proszę nie zwalać na winę przeglądarki czy przeładowania strony to bzdury. Próbowałam o różnych porach i z różnych przeglądareak a nawet komputerów zawsze to samo i stwierdzam że tylko z tą stroną są takie problemy
Oj ! Chyba sie zapędzasz . Jesteś na tej stronie nie od dziś więc chyba Ci to odpowiada .A jeśli tak to miej wiecej cierpliwosci . No chyba , ze tak bardzo Cię drażnią usterki , że już nie masz cierpliwości . Ale na to jest rada - zrób sobie urlop od strony - odpocznij - czysty relaks - zero wstawiania
owszem jest problem i to spory codzi mianowicie o dodawanie przepisów. Ciągle ten sam stary problem Błąd zapis przepisu nie powiódł się i tak od kilku dni. I proszę nie zwalać na winę przeglądarki czy przeładowania strony to bzdury. Próbowałam o różnych porach i z różnych przeglądareak a nawet komputerów zawsze to samo i stwierdzam że tylko z tą stroną są takie problemy
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy
Papaja
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Papaja
dłuższy czas mnie nie było bo miałam dość wiecznych awarii no i co zastałam po powrocie? to samo
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Babciagramolka
Oj ! Chyba sie zapędzasz . Jesteś na tej stronie nie od dziś więc chyba Ci to odpowiada .A jeśli tak to miej wiecej cierpliwosci . No chyba , ze tak bardzo Cię drażnią usterki , że już nie masz cierpliwości . Ale na to jest rada - zrób sobie urlop od strony - odpocznij - czysty relaks - zero wstawiania
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Papaja
Odp: ...
kołczu
...
Polna
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zbysiowa
Gosiu, wysłałam do Ciebie wczoraj odpowiedź na P.W.
Odp: W sprawie superprzepisów
gosia47-47
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
gosia56
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
gosia56