Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
ewelina.mn napisał(a):

https://gotujmy.pl/zurek-czosnkowy---szybki-obiad,przepisy,116781.html

oto mój przepis na żurek, dodałam 5 zdjęć do niego, a opisany jest jako przepis z 2 zdjęciami. Nie rozumiem dlaczego, czy coś z tymi zdjęciami jest nie tak? Że z 5-ciu zostały zaliczone tylko 2?

Po to by system zaliczył zdjęcie musi być ono poprawnie opisane ( po opisie wymaganej ilości znaków pojawia się napis Zapunktowane ) .Tymczasem Ty 1i 2 zdjęcie opisałaś prawidłowo , pod 3 i 4 jest podpis ,, Ziemniaki kroimy w kostkę " , a pod 5 ,, Boczek podsmażamy na patelni . Teksty te są za krótkie i system ich po prostu nie zaliczył - a co za tym idzie zdjęcia się ukazały ale punktów za nie nie ma . Jest to wyraźnie zaznaczone w Regulaminie .
Edytuj przepis i napisz do Cherry z prośbą o doliczenie punktów wyjaśniając sytuację bo Moderator nie ma uprawnień to tego by poprawiać punkty.

Odp: Tu zgłaszamy problemy

ewelina.mn
  • ewelina.mn

• Przepisy: 663
  • Artykuły: 406
https://gotujmy.pl/zurek-czosnkowy---szybki-obiad,przepisy,116781.html

oto mój przepis na żurek, dodałam 5 zdjęć do niego, a opisany jest jako przepis z 2 zdjęciami. Nie rozumiem dlaczego, czy coś z tymi zdjęciami jest nie tak? Że z 5-ciu zostały zaliczone tylko 2?

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

magdafer
  • magdafer

• Przepisy: 39
  • Artykuły: 0
superbaba4 napisał(a):

Mam problem z pewnym użytkownikiem. Dostałam ofertę prawie matrymonialną
Pewnie nie ja jedna
nazwa użytkownika - anilove

ja rowniez dostalam taka wiadomosc

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
Sprawę tych wiadomości zgłosiłam. Swoją drogą też takową dostałam.

szpileczka
  • szpileczka

• Przepisy: 1249
  • Artykuły: 238
Też dostałam wiadomość od tego użytkownika, nawet w 2 językach haha. Od razu powędrowała do kosza!

p.jola1
  • p.jola1

• Przepisy: 919
  • Artykuły: 9
Jolu, też dostałam e-mail o takiej treści.

A co do wstawiania przepisów, kupiłam w sobotę router o prędkości 150 Mb/s (miałam do tej pory modem w orange) i problem u mnie ze wstawianiem przepisów sie skończył jak na razie. Od soboty każdy przepis mi wchodzi za pierwszym razem.

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

superbaba4
Mam problem z pewnym użytkownikiem. Dostałam ofertę prawie matrymonialną
Pewnie nie ja jedna
nazwa użytkownika - anilove

Babciagramolka
Papaja napisał(a):

to już bywa wkurzające i irytujące, ile tu trzeba mieć przeglądarek by móc dodać przepis? ciągle jakieś problemy z dodawaniem przepisów ciagle pojawiające się BŁĄD ZAPIS PRZEPISU NIE POWIÓDŁ SIĘ zróbcie z tym coś do jasnej chole..

Tyle , że takie sprawy trafiają się na wielu stronach i forach . Jak z jednej przeglądarki i w jednym czasie dodawane jest jednocześnie wiele przepisów to trudno się dziwić , że system się zatyka . szczególnie w soboty i niedziele bo wtedy jest największe obciążenie strony . Odczekaj po prostu i wstaw przepis potem . Albo sprawdź czy pomimo informacji zapis się nie dokonał bo tak też bywa i potem jest po kilka dubletów .
I nie denerwuj się - przecież pobyt tu to zabawa - szkoda nerwów . Jak nie dodam przepisu o 10 to dodam o 15 a jak nie to pojutrze i też będzie dobrze - to nie wyścigi .

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
  • Artykuły: 8
to już bywa wkurzające i irytujące, ile tu trzeba mieć przeglądarek by móc dodać przepis? ciągle jakieś problemy z dodawaniem przepisów ciagle pojawiające się BŁĄD ZAPIS PRZEPISU NIE POWIÓDŁ SIĘ zróbcie z tym coś do jasnej chole..

evita0007
  • evita0007

• Przepisy: 423
Margareta napisał(a):

Dzieki. Przekaze dalej. Myslisz, ze mozna je zamrazac?

Oczywiście w końcu sama Pyza mi to podpowiedziała.A ona zna się na grzybach uwierz mi bo ja jej wierzę Pozdrawiam...

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy