9 sierpnia dostałam wiadomość z zapytaniem, czy zechciałabym testować nowy produkt Vafini. Przesłałam swoje dane osobowe, ale pomimo, że minęły już prawie 2 miesiące nic do mnie nie dotarło i nie wiem czy nie była to tylko próba uzyskania danych osobowych ? Czy mogę to jakoś sprawdzić ?
Też dostałam taką wiadomość i również podałam dane adresowe, przesyłki nie otrzymałam dlatego 2 tygodnie temu wysłałam mail do tej firmy z prośbą o wyjaśnienie. Dostałam wiadomość że konto z którego pisali na gotujmy zostało zablokowane i nie mogli wysłać produktów, podałam dane jeszcze raz i już za 3 dni dostałam do domu paczkę z tymi produktami zapewniam, że warto bo oprócz wafelków Vafini otrzymałam również specjalny talerzyk
Mam mały problemik... zmieniłam w moim profilu zdjęcie i po jakimś czasie jeszcze pozostaje bz stare. Czy w sprawie zdjęcia, też muszę czekać na zatwierdzenie przez moderatora
Nie mamy żadnej umowy z firmą Vafini o współpracę, nie bierzemy żadnej odpowiedzialności za działania tej firmy. Oni po prostu podszywają się pod gotujmy.pl i jest to niezgodne z jakąkolwiek etyką biznesową. Obecnie trwa akcja testowania dzbanków filtracych z firmą Brita i jest to akcja przez nas autoryzowana. My dostaliśmy już od was dane osobowe i zgodę na wykorzystanie tych danych przy zapisywaniu się do bazy testerów. Jeżeli prosimy o jakieś dodatkowe dane - to są to informacje uzupełniające - tak jak w przypadku Testów dzbanków Brita chciała wiedzieć jaką wodę macie w kranie i jaki jest wasz stosunek do fltrowania. Pytaliśmy też was o nicki na gotujmy, bo nie wszyscy podali i nie wszyscy mają. CAŁA KORESPONDENCJA DOTYCZĄCA AUTORYZOWANEJ AKCJI TESTOWANIA WYCHODZI OD NAS, OD REDAKCJI - MOŻNA TO SPRAWDZIĆ PO MAILU - Z KOŃCÓWKĄ NEXT.PL ALBO INFORNEXT.PL BĄDŹ JEST TO PO PROSTU GOTUJMY@NEXT.PL. Zazwyczaj jest to akcja bezpośrednio prowadzona przeze mnie. Dlatego ktokolwiek spoza redakcji prosi was o podanie waszych danych jeszcze raz - stara się wyłudzić od was te informacje. My wasze dane mamy (tych co zapisali się do bazy testerów) i je chronimy. Podpisujemy specjalne umowy które je chronią. Niestety nie mamy nic wspólnego z działaniami firmy Vafini, a skądinąd wiemy, że oni wykorzystali nasz portal do prowadzenia na nim akcji partyzanckiej.
zmieniono 1 raz (ostatnio 26 wrz 2011 11:44 przez Tit)
9 sierpnia dostałam wiadomość z zapytaniem, czy zechciałabym testować nowy produkt Vafini. Przesłałam swoje dane osobowe, ale pomimo, że minęły już prawie 2 miesiące nic do mnie nie dotarło i nie wiem czy nie była to tylko próba uzyskania danych osobowych ? Czy mogę to jakoś sprawdzić ?
Wchodzisz w moje (przepisy) i za nazwą potrawy masz trzy rządki z :
1 przyznane punkty
2 status
3 edycja i kierujesz myszka na ''lupę'' ,która jest przy edycji tam możesz wnieść poprawki w przepisach
Przepraszam..po prostu przewertowałam regulamin i nie znalazłam nic właśnie na zadany przez mnie temat.Ja to taki niespokojny duch jestem heh.Ja na szczęście mam przepisy w rodzinnych zeszytach od pokoleń.Nie wiem jak komu ale mi zależy w szczególności na jednej nagrodzie.Tajemnicy nie zdradzę- no...powiem że dla mężaozdrawiam i przepraszam
Odp: Odp: Problem z punktacją za dodanie osoby do znajomych..
Spokojnie . Tit i Cherry już to wyjaśniały . Akceptowaniem punktów za zaproszenie kogoś zajmują się Admini ( właśnie Tit i Cherry ). Ale zajmują sie nie tylko tym .Redakcja to nie tylko punkciki . Jak maja wolną chwilę to to załatwią - punkty nie uciekną nikomu . Przecież zbieranie wirtuali na jakąś nagrodę trwa - więc nie ma specjalnej różnicy czy punkty pojawią się na koncie dziś czy w przyszłym tygodniu .
Co do obecnosci na forum - to kazdy pisze kiedy chce - nie obraź sie ale o 16.08 zadajesz pytanie a o 16.34 denerwujesz się , że nie ma odpowiedzi - to nie czat . Może nikt akurat nie przegladał forum ? Albo nie czuje się kompetentny by odpowiadać ? Albo mu się nie chce ? - a Adminów już nie ma bo pracują do którejś tam ? Albo akurat pracują w terenie przy kręceniu filmu ? Spokojnie Miłego popołudnia.
Odp: Problem z punktacją za dodanie osoby do znajomych..
Dziewczyny.Wysłałam zaproszenie mojej pierwszej dziewczynie z polecenia i ,,,,,,,,mam problemik.Ona już założyła konto,właśnie dodaje przepisy a ja jak wchodzę na moją stronę w link z poleceniami to nie mam jej dodanej.Wiecie jak to działa? pomóżcie
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Mysiunia
Też dostałam taką wiadomość i również podałam dane adresowe, przesyłki nie otrzymałam dlatego 2 tygodnie temu wysłałam mail do tej firmy z prośbą o wyjaśnienie. Dostałam wiadomość że konto z którego pisali na gotujmy zostało zablokowane i nie mogli wysłać produktów, podałam dane jeszcze raz i już za 3 dni dostałam do domu paczkę z tymi produktami zapewniam, że warto bo oprócz wafelków Vafini otrzymałam również specjalny talerzyk
Odp: Tu zgłaszamy problemy
bajtek
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
superbaba4
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Smakowita
Wchodzisz w moje (przepisy) i za nazwą potrawy masz trzy rządki z :
1 przyznane punkty
2 status
3 edycja i kierujesz myszka na ''lupę'' ,która jest przy edycji tam możesz wnieść poprawki w przepisach
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Izabela Nowak-slonce
Odp: Odp: Odp: Problem z punktacją za dodanie osoby do znajomych..
Odp: Odp: Problem z punktacją za dodanie osoby do znajomych..
Babciagramolka
Spokojnie . Tit i Cherry już to wyjaśniały . Akceptowaniem punktów za zaproszenie kogoś zajmują się Admini ( właśnie Tit i Cherry ). Ale zajmują sie nie tylko tym .Redakcja to nie tylko punkciki . Jak maja wolną chwilę to to załatwią - punkty nie uciekną nikomu . Przecież zbieranie wirtuali na jakąś nagrodę trwa - więc nie ma specjalnej różnicy czy punkty pojawią się na koncie dziś czy w przyszłym tygodniu .
Co do obecnosci na forum - to kazdy pisze kiedy chce - nie obraź sie ale o 16.08 zadajesz pytanie a o 16.34 denerwujesz się , że nie ma odpowiedzi - to nie czat . Może nikt akurat nie przegladał forum ? Albo nie czuje się kompetentny by odpowiadać ? Albo mu się nie chce ? - a Adminów już nie ma bo pracują do którejś tam ? Albo akurat pracują w terenie przy kręceniu filmu ? Spokojnie Miłego popołudnia.
Odp: Problem z punktacją za dodanie osoby do znajomych..
Jak to jest z dodawaniem znajomych z polecenia? mam problem :-(