Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

ewelina.mn
  • ewelina.mn

• Przepisy: 663
  • Artykuły: 406
Dziękuję Babciugramolko za odpowiedź, jestem trochę spokojniejsza. Dopiero uczę się zasad panujących tutaj, więc wybacz jeśli moje pytanie było nie na miejscu. Pozdrawiam!

zmieniono 2 razy (ostatnio 11 paź 2011 19:25 przez ewelina.mn)

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
ewelina.mn napisał(a):

Dzień dobry, jestem tu niedługo, podoba mi się zwłaszcza pisanie porad kulinarnych. Dodałam ich dość sporo, niektóre jednak nadal mają status klepsydry mimo, że minęły już 24 godziny. Jeśli to tylko problem ze znalezieniem czasu przez moderatorów to nie ma sprawy, mogę czekać tyle że niepokoję się, że zrobiłam coś nie tak? Czy to normalne że czekam dłużej niż 24 h na akceptację porady? Pozdrawiam!

Porad nie zatwierdzają Moderatorzy a Admini ( Tit i Cherry ) i nie jest to robione koniecznie w ciągu 24 godzin . Przypuszczam , że prócz czasu ( Admini mają masę innych spraw na głowie ) decyduje też tematyka , zapotrzebowanie na konkretny rodzaj porad , ilość wstawiona w danym okresie . Jeśli np jednego dnia zostanie wstawione 50 porad a drugiego nic to te 50 nawzajem się pochowają . Poczekaj cierpliwie . Gdyby coś było nie tak już być dostała informację na ten temat .

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

ewelina.mn
  • ewelina.mn

• Przepisy: 663
  • Artykuły: 406
Dzień dobry, jestem tu niedługo, podoba mi się zwłaszcza pisanie porad kulinarnych. Dodałam ich dość sporo, niektóre jednak nadal mają status klepsydry mimo, że minęły już 24 godziny. Jeśli to tylko problem ze znalezieniem czasu przez moderatorów to nie ma sprawy, mogę czekać tyle że niepokoję się, że zrobiłam coś nie tak? Czy to normalne że czekam dłużej niż 24 h na akceptację porady? Pozdrawiam!

Odp: Tu zgłaszamy problemy

Czasem informacja, że zapis się nie powiódł nie jest prawdziwa. Mimo komunikatu to się zapisuje. Ale niestety nie ma reguły. Niektóre systemy operacyjne gorzej współpracują z gotujmy, niektóre lepiej. Warto zawsze najpierw wyczyścić ciasteczka i zalogować się jeszcze raz. A potem spróbować innego systemu operacyjnego.

Zdjęcia - jeśli chodzi o zdjęcia, to one się podmieniają, tylko widok zdjęcia odświeża się z opóźnieniem. Takie działają zabezpieczenia przed przeciążeniem systemu, że na pokazanie się niektórych operacji czeka się dłużej. Ale powinno się niedługo pojawić. pzdr Tit

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
  • Artykuły: 8
ja mam Operę i tez działa bez problemu

agabi22
  • agabi22

• Przepisy: 523
  • Artykuły: 9
ja też miałam ten problem i przeszłam na Google chrome i jest ok

Odp: Tu zgłaszamy problemy

misiabe
  • misiabe

• Przepisy: 146
  • Artykuły: 3
Hej hej
Od wczoraj mam problem z dodawaniem przepisów. Cały czas wyskakuje mi komunikat "Niestety zapis przepisu nie powiódł się!". Używam Opery. Próbowałam na IE ale tam nie dam znowu nie dam rady wpisac nić w pole Opis.

W czym może być problem?

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Nie gniewaj się, niestety moderatorki są przeciążone i pewne rzeczy robią z pośpiechu. Bardzo cię przepraszam za takie potraktowanie, ale to nie było nic osobistego. Jeszcze raz wytłumaczę. Do walki z kopiami jesteśmy zmuszeni - po prostu nowa dyrektywa Google - najważniejszej w internecie wyszukiwarki nie dopuszcza kopiowania treści. Sprawdzają to w sposób bezwzględny i jak znajdują kopiowane treści, tak jak u nas to dochodzi do masakry - u nas zniszczyli około kilkudziesięciu tysięcy adresów. Porozmawiam z dziewczynami na ten temat - one teraz przy tej masie badziewia, które ludzie wstawiają po to by zdobyć nagrody często robią błędy po prostu z przemęczenia albo z pośpiechu. Ale bez nagród też ludzie narzekali. Kochana ja cię jak najmocniej przepraszam

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

superbaba4
Na wstępie przyznaję, że teraz już jestem wściekła
Znowu dostałam wiadomość od osoby zatwierdzającej przepisy, abym udowodniła, że swój przepis dodałam jako pierwszy na gotujmy.pl
Wczoraj po 15 dodałam przepis na gotujmy a chyba po 30 minutach na bloga. Godzina dodania przepisu na blogu jest widoczna w dniu wstawienia przepisu. Jeśli dopiero dzisiaj ktoś chciał zaakceptować mój przepis to nie mam już możliwości pokazania tej godziny, bo następnego dnia pokazuje już tylko datę.
Widziałam właśnie, że baaaardzo długo trwała tym razem akceptacja. Wcześniej to były zazwyczaj dwie godziny.
Ja robię wszystko zgodnie z regulaminem.
Takie przepychanki zaczynają być irytujące ((((
Nie dodaję tu przepisów dla nabijania punktów, co widać po ilości dodawanych przepisów i ostatnio ciągle są jakieś problemy
Jeśli to ma tak dalej wyglądać to ja dziękuję ...................

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Z tym że będziesz w ten sposób pomagała nieuczciwym cwaniakom. My budujemy zaufanie i markę a oni nas okradają i żerują na naszej pracy. Oni dostają pieniążki za swoją pracę i my też nie możemy pracować was za darmo.

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy