Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

anula250
  • anula250

• Przepisy: 213
  • Artykuły: 12
Margareta napisał(a):

Dzieki. Przekaze dalej. Myslisz, ze mozna je zamrazac?

Ogólnie nie jestem zwolennikiem mrożenia grzybów. W necie na forum znalazłam info, iż można je mrozić, ale jak sama nie spróbujesz to się nie dowiesz )))

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Margareta
  • Margareta

• Przepisy: 5
  • Artykuły: 0
Dzieki. Przekaze dalej. Myslisz, ze mozna je zamrazac?

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

anula250
  • anula250

• Przepisy: 213
  • Artykuły: 12
To nie ten dział, ale można je po prostu ususzyć, bądź zrobić sos grzybowy (są bardzo sprężystymi grzybami), można zrobić w zalewie w słoiki, bądź wykorzystać na pierogi

Odp: Tu zgłaszamy problemy

Margareta
  • Margareta

• Przepisy: 5
Pomocy! Moja kolezanka nazbierala mnostwo opienkow. Co z nimi zrobic? Kto wie?

bajtek
  • bajtek

• Przepisy: 52
cherry napisał(a):

Możesz - nad zdjęciem przepisu (lub miejscem na zdjęcie) są 3 ikonki - ta trzecia w kolejności, z plusem - dodaje do ulubionych.

Wielkie dzięki, udało się........ :O)

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

anemon
  • anemon

• Przepisy: 693
  • Artykuły: 3
cherry napisał(a):

anemon napisał(a):

cherry napisał(a):

Możesz - nad zdjęciem przepisu (lub miejscem na zdjęcie) są 3 ikonki - ta trzecia w kolejności, z plusem - dodaje do ulubionych.

cherry, u mnie to nie działa, klikam na tą ikonkę, a przepis nie pojawia się w moich ulubionych.

Hm, nie wiem jak Ci pomóc, ja dodałam kilka w ten sposób i działa - wszystkie mogę odszukać w ulubionych. Musisz najechać na ikonkę aż pojawi Ci się łapka, po naciśnięciu powinnaś zobaczyć komunikat (w takiej brzydkiej windowsowej ramce)...

Dziękuję cherry, już jest ok, wszystko działa, mogę dodawać do ulubionych.

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
anemon napisał(a):

cherry napisał(a):

cherry, u mnie to nie działa, klikam na tą ikonkę, a przepis nie pojawia się w moich ulubionych.

Hm, nie wiem jak Ci pomóc, ja dodałam kilka w ten sposób i działa - wszystkie mogę odszukać w ulubionych. Musisz najechać na ikonkę aż pojawi Ci się łapka, po naciśnięciu powinnaś zobaczyć komunikat (w takiej brzydkiej windowsowej ramce)...

anemon
  • anemon

anemon napisał(a):

cherry napisał(a):

U mnie już działa, mogę dodawać do ulubionych.

anemon
  • anemon

cherry napisał(a):

Odp: Tu zgłaszamy problemy

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy