Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Tu zgłaszamy problemy

bajtek
  • bajtek

• Przepisy: 52
  • Artykuły: 0
Dlaczego w chwili obecnej nie mogę dodać przepisów "do ulubionych". Do tej pory napis o dodaniu był nad zdjęciem, teraz już go nie widzę....

ewelina.mn
  • ewelina.mn

• Przepisy: 663
  • Artykuły: 406
Dziękuję Cherry!

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
ewelina.mn napisał(a):

https://gotujmy.pl/margarita---grink,przepisy,114844.html

Czy mogę prosić moderatora o zmianę słowa GRINK w tytule na DRINK? Dodam jeszcze że to nie mój błąd, tylko inwencja osoby która zatwierdzała mój przepis. Z góry dziękuję za pomoc i będę wdzięczna, bo razi me oczy ta pomyłka bardzo

tak, poprawione

ewelina.mn
  • ewelina.mn

• Przepisy: 663
  • Artykuły: 406
https://gotujmy.pl/margarita---grink,przepisy,114844.html

Czy mogę prosić moderatora o zmianę słowa GRINK w tytule na DRINK? Dodam jeszcze że to nie mój błąd, tylko inwencja osoby która zatwierdzała mój przepis. Z góry dziękuję za pomoc i będę wdzięczna, bo razi me oczy ta pomyłka bardzo

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Clunia
  • Clunia

• Przepisy: 5
Dziękuję za odpowiedź. Już wszystko ok.

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

agabi22
  • agabi22

• Przepisy: 523
  • Artykuły: 9
witam
moderator ma 24 h na sprawdzenie i akceptację przepisu.
pozdrawiam
agabi22

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
Karmellka82 napisał(a):

a co z wysyłaniem nagród za punkty?zamówiłam minutnik w sierpniu i ani widu ani słychu

Karmellko - wysłałam Ci odpowiedź na priv. Wyjaśniamy, czemu to tyle trwa.

Karmellka82
a co z wysyłaniem nagród za punkty?zamówiłam minutnik w sierpniu i ani widu ani słychu

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Clunia
  • Clunia

• Przepisy: 5
Dzień dobry,

Mam pytanie. Rano wysłałam przepis wraz ze zdjęciem. Zauważyłam, że przepisy wstawiane później już są na stronie, a mojego nie ma. Nie wiem czy godzina jaka jest przy przepisach, to godzina wstawiania przez użytkownika, czy godzina zatwierdzenia przez moderatora. Przepraszam, że zawracam głowę ale się trochę zmartwiłam.

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
ewelina.mn napisał(a):

Dziękuję Babciugramolko za odpowiedź, jestem trochę spokojniejsza. Dopiero uczę się zasad panujących tutaj, więc wybacz jeśli moje pytanie było nie na miejscu. Pozdrawiam!

Ewelinko- a znasz takie przysłowie ,,... nie ma głupich pytań - są tylko głupie odpowiedzi ".
Pytaj ile chcesz - zawsze ktoś bedzie na stronie i odpowie . A jak nie chcesz na forum to pisz na PW ( poczta- Prywatne Wiadomości - adresujesz na kogo chcesz i wysyłasz , albo wchodzisz w jego profil i mu wysyłasz wiadomość ) . Jak tylko będę umiała to odpowiem. Miłego wieczoru

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy