Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
Sarenka napisał(a):

Dziekuje Heniu!

Proszę bardzo!

Odp: Tu zgłaszamy problemy

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
Dziekuje Heniu!

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Henia
  • Henia

Pyza napisał(a):

Heniu, to ja dołożę swoje 3 grosze - przy cieście Cappucino zdjęcie było na pewno bo je widziałam!

Pyzuniu, mylisz się, zdjęcia nie było. Myślę o cappucino. Z chatką było tak jak Sarenka pisze. Teraz są oba i mam nadzieję, że problemy się skończyły!

Henia
  • Henia

Sarenka napisał(a):

Juz sama nie wiem co robic
Przepis zostal dodany wraz ze zdjeciem, mam nawet policzone 15pkt zarówno za Cappucino jak i za Chatke z piernika. Przed chwila próbowalam zaladowac fotki do obydwu przepisów, pojawil sie nawet komunikat, ze zmiany zostaly zapisane i oczekuja na akceptacje moderatora. Ale kiedy zerkam na przepisy w moim profilu w folderze Moje, zdjec nadal przy nich nie ma. Z Chatka z piernika mialam klopot juz nieco wczesniej, ale Dobry zajal sie tym i chwilowo naprawil problem. Jednak po jakims czasie, zdjecie chatki znowu zniknelo. Wiem jedno - serwer nie przyjmuje tych zdjec.

Sarenko, sprawdzałam przed chwilą, zdjęcia są.Mam nadzieję,że zostaną!

Sarenka
  • Sarenka

Juz sama nie wiem co robic
Przepis zostal dodany wraz ze zdjeciem, mam nawet policzone 15pkt zarówno za Cappucino jak i za Chatke z piernika. Przed chwila próbowalam zaladowac fotki do obydwu przepisów, pojawil sie nawet komunikat, ze zmiany zostaly zapisane i oczekuja na akceptacje moderatora. Ale kiedy zerkam na przepisy w moim profilu w folderze Moje, zdjec nadal przy nich nie ma. Z Chatka z piernika mialam klopot juz nieco wczesniej, ale Dobry zajal sie tym i chwilowo naprawil problem. Jednak po jakims czasie, zdjecie chatki znowu zniknelo. Wiem jedno - serwer nie przyjmuje tych zdjec.

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
Heniu, to ja dołożę swoje 3 grosze - przy cieście Cappucino zdjęcie było na pewno bo je widziałam!

Henia
  • Henia

Sarenka napisał(a):

Cherry, czy moglabys sprawdzic posze, czy zdjecie mojej Chatki z piernika oraz Cappuccino widnieja przy przepisach? Moze to tylko mój system ich nie zauwaza?

Sarenko, przepraszam,że się wtrącam, pisałaś do cherry.To ja moderowałam te przepisy i nie było przy nich zdjęć. Bardzo mnie to zdziwiło, bo zawsze masz zdjęcia przy przepisach! Pozdrawiam!

Sarenka
  • Sarenka

Cherry, czy moglabys sprawdzic posze, czy zdjecie mojej Chatki z piernika oraz Cappuccino widnieja przy przepisach? Moze to tylko mój system ich nie zauwaza?

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
Problem z dodawaniem komentarzy do przepisów rozwiązany. Pozdrawiam

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
  • Artykuły: 0
Natala1210 prosi o pomoc.Nie może korzystać z przepisów , nie może napisać zadnego postu. Proszę, pomóżcie

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy