Cherry ratuj moja karkówke!
Moje 2 najnowsze przepisy na salatki zostaly zapisane bez zdjec. Edycja nie zadzialala i nie moge dodac zadnych zdjec. Prosze o pomoc.
Pyza napisał(a):dostałam bana bo śmiałam skomentować kolejną "gwiazdę" czy niemożność dodawania komentarzy do przepisów jest wynikiem kolejnej awarii? Jak widać na forum posta udało mi się wstawić. Alarm odwołany - właśnie zobaczyłam, że pomimo komunikatu o błędzie i niemożności wystawienia komentarza ten się zapisał pod przepisem Ja właśnie dodałam komentarz i wskoczył błąd. Spróbowałam jeszcze raz i teraz są zapisane dwa komentarze.
dostałam bana bo śmiałam skomentować kolejną "gwiazdę" czy niemożność dodawania komentarzy do przepisów jest wynikiem kolejnej awarii? Jak widać na forum posta udało mi się wstawić. Alarm odwołany - właśnie zobaczyłam, że pomimo komunikatu o błędzie i niemożności wystawienia komentarza ten się zapisał pod przepisem
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
cherry
Karkówka wisi na głównej i ma się całkiem dobrze... no chyba że już została zjedzona Jeśli tak proszę dać mi znać a natychmiast usunę jej zdjęcie, zeby bylo aktualnie!
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Sarenka
Sarenka
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
cherry
Sarenko sprawdź, czy są zdjęcia, bo myślę, że już są
Sarenka
msewka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
eli_555
U mnie też tak się robi.Ale ja cofam wstecz i okazuję się ,że zapisane.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Pyza
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zewa
Ja właśnie dodałam komentarz i wskoczył błąd. Spróbowałam jeszcze raz i teraz są zapisane dwa komentarze.
misia53
Jakiś czas już było dobrze a teraz znów nie tak