No i wyjaśniło się -a tak mnie ten ,, ciasteczkowy potwór ,, pociągał Nawet mogła bym go polubić bo biedaczek widocznie tak jak ja ma ciągotki do ciasta pod warunkiem ,że ktoś piecze i podbierał sobie zdjęcia . Ale widać grzeczny jakis bo oddaje
Przy nowym serwerze niektóre strony odświeżają się z opóźnieniem. Dobry mi pisał dlaczego tak jest ale dla mnie to informatyczny bełkot nic z tego nie rozumiem. Pracujemy nad tym, aby wszystko aktualizowało się szybciej, ale to chwilę potrwa.
pzdr,
Tit
Wiem wiem, wtrąciłam się po Waszych wypowiedziach i zatwierdziłam edycję w panelu (Buniu wybacz samowolkę). Bunia ma rację, edytując trezb apamiętać o zdjeciu jeśli było
Coś mi sie wydaje , ze domyślam się o co chodzi- jak się edytuje przxepis i nie wstawi jeszcze raz zdjęcia to zapisuje poprawiony tekst ale bez zdjecia . Jutro sprawdzę na swoim przepisie . Tak na wszelki wypadek po edycji gdyby nie było zdjęcia to zróbcie ponowną edycję i dostawcie .
Coś mi sie wydaje , ze domyślam się o co chodzi- jak się edytuje przxepis i nie wstawi jeszcze raz zdjęcia to zapisuje poprawiony tekst ale bez zdjecia . Jutro sprawdzę na swoim przepisie . Tak na wszelki wypadek po edycji gdyby nie było zdjęcia to zróbcie ponowną edycję i dostawcie .
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy
Ma-Gosia
Odp: Tu zgłaszamy problemy
misia53
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
cherry
Trzeba przepis wypróbować - ot co
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Pyza
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Babciagramolka