Macie racje ta osoba wklepuje przepisy na akord ja ich nawet nie czytam a jak zobacze cala strone zapisana tymi cud przepisami to mnie normalnie odrzuca.....i jesli jest tak jak piszecie ze wiele przepisow to wielka bzdura to tym bardziej nie rozumie jak przechodza przez moderatorow.Dlatego uwazam ze przepisy tej osoby powinny byc dokladnie sprawdzone a te ktore nie nadaja sie do niczego- usuniete.
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy - wyszukiwanie zaawansowane
https://gotujmy.pl/ciasto-ze-sliwkami,przepisy,68844.html ........mam problem ze zrozumieniem tego przepisu,nie wiem moze jestem nie rozgarnieta ale jak zagniesc ciasto z bialka,cukru i oliwy ?
Jest to przepis agata1722,,,,,zagladnelam z ciekawosci bo lubie ciasta ze sliwkami,ale z tych skladnikow nie da sie zagniesc ciasta ,ciekawe jak ten przepis przeszedl.
przegladalam jej przepisy ... wiele jest niezrozumialych . np jabłka w pysznym soku , gdzie w skladzie są tylko jablka i woda, sok z czarnego bzu bez cukru i wiele innych ..
Bo to nie są przepisy.To jest wklepywanie na ilość a nie jakość,żeby dochapać się nagród za awanse.To nie powinno przejść u moderatorów.
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy - wyszukiwanie zaawansowane
https://gotujmy.pl/ciasto-ze-sliwkami,przepisy,68844.html ........mam problem ze zrozumieniem tego przepisu,nie wiem moze jestem nie rozgarnieta ale jak zagniesc ciasto z bialka,cukru i oliwy ?
Jest to przepis agata1722,,,,,zagladnelam z ciekawosci bo lubie ciasta ze sliwkami,ale z tych skladnikow nie da sie zagniesc ciasta ,ciekawe jak ten przepis przeszedl.
przegladalam jej przepisy ... wiele jest niezrozumialych . np jabłka w pysznym soku , gdzie w skladzie są tylko jablka i woda, sok z czarnego bzu bez cukru i wiele innych ..
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy - wyszukiwanie zaawansowane
zmieniono 1 raz (ostatnio 21 sie 2010 23:17 przez elzbieta8960)
Odp: Tu zgłaszamy problemy - wyszukiwanie zaawansowane
mnie tez czasem wyskakuje ze dodanie przepisu nie powiodlo sie a przepis wejdzie ... wystarczy sprawdzić w drugiej karcie czy wszedl.... jesli nie ... zatwierdzić jeszcze raz i po problemie ...
ps. moze to być wina duzych zdjęc ... zauważylam ze jezeli daję skompresowane do mniejszego formatu to wchodzą szybciej
zmieniono 1 raz (ostatnio 18 sie 2010 11:42 przez luna19)
Zgłaszałam już ten problem wielokrotnie, ale dobry nie wykazuje zrozumienia. Jestem szczerze wam powiem nieco bezadna w tej sprawie, bowiem nie mam jak mu udowodnić. On mi tłumaczy, że muszę mieć za dużo pootwieranych okien w przeglądarce i dlatego tak się dzieje i że to zawsze jest wina samego użytkownika.
W związku z tym proszę o pomoc, czy moglibyście w momencie kiedy pojawia się ten komunikat o niepowodzeniu zapisu skopiować strronę w komputerze - u mnie to kombinacja klawiszy Fn i PrtSc - skopiuje się strona z komunikatem. I wyślijcie ten screen strony na adres: gotujmy@infornext.pl z podaniem w jakiej przeglądarce pracujecie i pod jakim nickiem.
Ja to potem wyślę do dobrego w dużej ilości, żeby mu udowodnić, że to jest błąd powszechny, doskwierający wielu osobom, a nie jakieś moje widzimisię.
Jak dostanie takich screenów 20 to może wreszcie cos z tym zrobi. Z góry dziekuję za pomoc. Tit
Proszę Tit o pomoc dot. sprawnego działania zapisu. Albo jest komunikat, że zapis nie powiódł się,a treść jest zapisana, albo komunikat jest odwrotny a treść czy zdjęcie nie wchodzi. Dzisiaj kilkunastokrotnie próbowałam dodać zdjęcie do przepisu, komunikaty były różne - efekt ten sam - zdjęcie nie weszło.Jest tak nie tylko u mnie.
Można by usprawnić forum o opcję URL ! Po dodaniu takiej opcji można by podane w postach linki bezpośrednio klikać i otwierać w nowych okienkach przeglądarki. Brak takiej opcji powoduje, że przy każdym linku należy użyć opcji kopiuj i wklej.
Pozdrawiam.
Musisz poszukać w poprzednich wątkach. Tit wyjasniała dlaczego nie może być aktywnych linków. Pozdrawiam!
Można by usprawnić forum o opcję URL ! Po dodaniu takiej opcji można by podane w postach linki bezpośrednio klikać i otwierać w nowych okienkach przeglądarki. Brak takiej opcji powoduje, że przy każdym linku należy użyć opcji kopiuj i wklej.
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy - wyszukiwanie zaawansowane
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy - wyszukiwanie zaawansowane
eli_555
Bo to nie są przepisy.To jest wklepywanie na ilość a nie jakość,żeby dochapać się nagród za awanse.To nie powinno przejść u moderatorów.
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy - wyszukiwanie zaawansowane
luna19
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy - wyszukiwanie zaawansowane
luna19
ps. moze to być wina duzych zdjęc ... zauważylam ze jezeli daję skompresowane do mniejszego formatu to wchodzą szybciej
W związku z tym proszę o pomoc, czy moglibyście w momencie kiedy pojawia się ten komunikat o niepowodzeniu zapisu skopiować strronę w komputerze - u mnie to kombinacja klawiszy Fn i PrtSc - skopiuje się strona z komunikatem. I wyślijcie ten screen strony na adres: gotujmy@infornext.pl z podaniem w jakiej przeglądarce pracujecie i pod jakim nickiem.
Ja to potem wyślę do dobrego w dużej ilości, żeby mu udowodnić, że to jest błąd powszechny, doskwierający wielu osobom, a nie jakieś moje widzimisię.
Jak dostanie takich screenów 20 to może wreszcie cos z tym zrobi. Z góry dziekuję za pomoc. Tit
Papaja
Henia
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Henia
Musisz poszukać w poprzednich wątkach. Tit wyjasniała dlaczego nie może być aktywnych linków. Pozdrawiam!
Odp: Tu zgłaszamy problemy
magdafer
Pozdrawiam.