Zgadzam się z tym co pisze Pyza - system szaleje jak się klika po kilka razy .Nic innego dziś nie robię tylko blokuję przepisy które wstawiły się po kilka razy - zabawa nie z tej ziemi - klik , klik , klik- jak na karuzeli. Mam nadzieję , ze coś się z tym da zrobić. To pewnie upał tak działa nie tylko na ludzi.
Ratunku Kto mi pomoże? Nie chciał wskoczyć mi przepis a teraz mam kilka razy ten sam. Nie wiem co mam teraz z tym zrobić?
Mam ten sam problem, najpierw wyskakiwał błąd z informacją, że nie udało się zapisać przepisu. Teraz w moich przepisach jest kilka takich samych oczekujących. Proszę o interwencję
Z góry dziękuję
Kochani, dobra rada - jeśli przy zapisywaniu przepisu pojawi się komunikat, że zapis się nie udał to zanim klikniecie "zapisz" jeszcze raz, spróbujcie odświeżyć stronę. Miałam tak dzisiaj kilka razy i po odświeżeniu okazywało się, że przepis jednak jest zapisany! Z postami, które zapisujemy na forum też tak jest.
Ratunku Kto mi pomoże? Nie chciał wskoczyć mi przepis a teraz mam kilka razy ten sam. Nie wiem co mam teraz z tym zrobić?
Mam ten sam problem, najpierw wyskakiwał błąd z informacją, że nie udało się zapisać przepisu. Teraz w moich przepisach jest kilka takich samych oczekujących. Proszę o interwencję
Z góry dziękuję
zmieniono 1 raz (ostatnio 18 lip 2010 17:28 przez Wiks)
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy
Wiks
W każdym bądź razie u mnie już jest OK, dziękuję ślicznie
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Babciagramolka
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Pyza
Kochani, dobra rada - jeśli przy zapisywaniu przepisu pojawi się komunikat, że zapis się nie udał to zanim klikniecie "zapisz" jeszcze raz, spróbujcie odświeżyć stronę. Miałam tak dzisiaj kilka razy i po odświeżeniu okazywało się, że przepis jednak jest zapisany! Z postami, które zapisujemy na forum też tak jest.
zewa
Papaja
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Wiks
Z góry dziękuję
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
cherry
pozdrawiam
beatkaa153
Babciagramolka
beatkaa153