Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Tu zgłaszamy problemy

Wiks
  • Wiks

• Przepisy: 2
  • Artykuły: 0
Bardzo możliwe
W każdym bądź razie u mnie już jest OK, dziękuję ślicznie

Babciagramolka
Zgadzam się z tym co pisze Pyza - system szaleje jak się klika po kilka razy .Nic innego dziś nie robię tylko blokuję przepisy które wstawiły się po kilka razy - zabawa nie z tej ziemi - klik , klik , klik- jak na karuzeli. Mam nadzieję , ze coś się z tym da zrobić. To pewnie upał tak działa nie tylko na ludzi.

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
Wiks napisał(a):

beatkaa153 napisał(a):

Ratunku Kto mi pomoże? Nie chciał wskoczyć mi przepis a teraz mam kilka razy ten sam. Nie wiem co mam teraz z tym zrobić?

Mam ten sam problem, najpierw wyskakiwał błąd z informacją, że nie udało się zapisać przepisu. Teraz w moich przepisach jest kilka takich samych oczekujących. Proszę o interwencję
Z góry dziękuję

Kochani, dobra rada - jeśli przy zapisywaniu przepisu pojawi się komunikat, że zapis się nie udał to zanim klikniecie "zapisz" jeszcze raz, spróbujcie odświeżyć stronę. Miałam tak dzisiaj kilka razy i po odświeżeniu okazywało się, że przepis jednak jest zapisany! Z postami, które zapisujemy na forum też tak jest.

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
U mnie to samo. Dwa razy wkleił mi się przepis na rogaliki.

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
  • Artykuły: 8
ja też mam ten sam problem

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Wiks
  • Wiks

• Przepisy: 2
  • Artykuły: 0
beatkaa153 napisał(a):

Ratunku Kto mi pomoże? Nie chciał wskoczyć mi przepis a teraz mam kilka razy ten sam. Nie wiem co mam teraz z tym zrobić?

Mam ten sam problem, najpierw wyskakiwał błąd z informacją, że nie udało się zapisać przepisu. Teraz w moich przepisach jest kilka takich samych oczekujących. Proszę o interwencję
Z góry dziękuję

zmieniono 1 raz (ostatnio 18 lip 2010 17:28 przez Wiks)

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
Hej Beatka, Twoj przepis pojawił się w kilku egzemplarzach ten sam, wrzucony zostal jednak jako 1. Mam nadzieję, że nie masz tego za złe

pozdrawiam

beatkaa153
dziękuje bardzo z tym jest już ok ale następne przepisy od wczoraj mi nie wskoczyły do tej pory. Pozdrawiam

Babciagramolka
Prosisz- masz .Już jest chyba dobrze Miłego wieczoru.

beatkaa153

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy