Dzięki za życzliwe zainteresowanie Co prawda, próbowałam się wycofywać razy kilka i ponawiać czynność: za każdym razem taki sam komunikat. Ale, ku memu zdziwieniu i wbrew komunikatom, przepis się opublikował, co stwierdziłam po dwóch godzinach, przy kolejnym logowaniu. A więc - po problemie
Kuchciki wszystkich krajów, łączcie się!
Witam, mam problem ze wstawieniem nowego przepisu. Wypełniam wszystkie pola i kiedy chcę sprawę sfinalizować, pojawia się komunikat błędu - nie powiodło się opublikowanie przepisu. Nie wiem, jak mam naprawić błąd, o którym nic nie wiem. Czy to moja wina, czy też może to być jakaś niewydolność serwisu? Bardzo proszę o pomoc
mialam przed chwilą to samo ...ale cofnęłam ..i zapisalam jeszcze raz ...no i weszlo
Witam, mam problem ze wstawieniem nowego przepisu. Wypełniam wszystkie pola i kiedy chcę sprawę sfinalizować, pojawia się komunikat błędu - nie powiodło się opublikowanie przepisu. Nie wiem, jak mam naprawić błąd, o którym nic nie wiem. Czy to moja wina, czy też może to być jakaś niewydolność serwisu? Bardzo proszę o pomoc
Nie umiem poradzic sobie z wyszukiwaniem przepisow tak, zeby nie bylo w nich niektorych skladnikow. Czy jest taka opcja? Jak ja znalezc? Jesli nie, to moze warto byloby ja dodac w wyszukiwaniu zaawansowanym?
To ja tez poprosze ......pani Heniu ...w moich przepisach mam dwa jednakowe "Smocze gniazda" .Juz raz prosilam o skasowanie jednego z nich ale nadal widnieja dwa
Z gory dziekuje za poswiecenie mi dwoch minut :-)))))))
To ja tez poprosze ......pani Heniu ...w moich przepisach mam dwa jednakowe "Smocze gniazda" .Juz raz prosilam o skasowanie jednego z nich ale nadal widnieja dwa
No cóż, niestety, "czasem" i system zaszwankuje. Ale m.in. Henia dba o to, byśmy nie serwowali sobie tego samego obiadu przez 2 tygodnie, tak, że mamy po 1 egzemplarzu
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy - wyszukiwanie zaawansowane
Prządka
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
luna19
mialam przed chwilą to samo ...ale cofnęłam ..i zapisalam jeszcze raz ...no i weszlo
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Prządka
Tu zgłaszamy problemy - wyszukiwanie zaawansowane
Anatele
Pozdrawiam
Anita
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Henia
Smocze gniazdo masz tylko jedno! Pozdrawiam!
Evi
cherry
Papaja
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Henia
Oj, nie dwa, nie dwa a ok. 15! Naklikałam się, oj naklikałam!
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Sheila
Teraz z kolei problem odwrotny - komunikat mówił o zapisanym przepisie, a przepisu ni ma...