Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Tu zgłaszamy problemy - wyszukiwanie zaawansowane

Prządka
  • Prządka

• Przepisy: 3
  • Artykuły: 0
Dzięki za życzliwe zainteresowanie Co prawda, próbowałam się wycofywać razy kilka i ponawiać czynność: za każdym razem taki sam komunikat. Ale, ku memu zdziwieniu i wbrew komunikatom, przepis się opublikował, co stwierdziłam po dwóch godzinach, przy kolejnym logowaniu. A więc - po problemie
Kuchciki wszystkich krajów, łączcie się!

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

luna19
  • luna19

• Przepisy: 572
Prządka napisał(a):

Witam, mam problem ze wstawieniem nowego przepisu. Wypełniam wszystkie pola i kiedy chcę sprawę sfinalizować, pojawia się komunikat błędu - nie powiodło się opublikowanie przepisu. Nie wiem, jak mam naprawić błąd, o którym nic nie wiem. Czy to moja wina, czy też może to być jakaś niewydolność serwisu? Bardzo proszę o pomoc

mialam przed chwilą to samo ...ale cofnęłam ..i zapisalam jeszcze raz ...no i weszlo

Odp: Tu zgłaszamy problemy

Prządka
  • Prządka

• Przepisy: 3
Witam, mam problem ze wstawieniem nowego przepisu. Wypełniam wszystkie pola i kiedy chcę sprawę sfinalizować, pojawia się komunikat błędu - nie powiodło się opublikowanie przepisu. Nie wiem, jak mam naprawić błąd, o którym nic nie wiem. Czy to moja wina, czy też może to być jakaś niewydolność serwisu? Bardzo proszę o pomoc

Tu zgłaszamy problemy - wyszukiwanie zaawansowane

Anatele
  • Anatele

• Przepisy: 1
Nie umiem poradzic sobie z wyszukiwaniem przepisow tak, zeby nie bylo w nich niektorych skladnikow. Czy jest taka opcja? Jak ja znalezc? Jesli nie, to moze warto byloby ja dodac w wyszukiwaniu zaawansowanym?

Pozdrawiam

Anita

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
Evi napisał(a):

To ja tez poprosze ......pani Heniu ...w moich przepisach mam dwa jednakowe "Smocze gniazda" .Juz raz prosilam o skasowanie jednego z nich ale nadal widnieja dwa
Z gory dziekuje za poswiecenie mi dwoch minut :-)))))))

Smocze gniazdo masz tylko jedno! Pozdrawiam!

Evi
  • Evi

• Przepisy: 38
To ja tez poprosze ......pani Heniu ...w moich przepisach mam dwa jednakowe "Smocze gniazda" .Juz raz prosilam o skasowanie jednego z nich ale nadal widnieja dwa
Z gory dziekuje za poswiecenie mi dwoch minut :-)))))))

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
No cóż, niestety, "czasem" i system zaszwankuje. Ale m.in. Henia dba o to, byśmy nie serwowali sobie tego samego obiadu przez 2 tygodnie, tak, że mamy po 1 egzemplarzu

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
  • Artykuły: 8
po prostu zawiecha systemu

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
Sheila napisał(a):

Mi też spaghetti a'la Carbonara wskoczyło 2 razy...

Oj, nie dwa, nie dwa a ok. 15! Naklikałam się, oj naklikałam!

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Sheila
  • Sheila

• Przepisy: 27
Sheila napisał(a):

Mi też spaghetti a'la Carbonara wskoczyło 2 razy...

Teraz z kolei problem odwrotny - komunikat mówił o zapisanym przepisie, a przepisu ni ma...

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy