Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
Tit napisał(a):

Wybaczcie, że to tak długo trwało, ale tym razem łańcuszek pokarmowy był dłuuugi: w niedzielę nasz informatyk sprawdzał przyczynę - okazało się że to obca reklama, w poniedziałek nasz dział reklamy kontaktował się z klientem, żeby coś z tym zrobił. Następnie ich informatycy zaczęli grzebać w kodach i zrobił się wtorek. Wiem, że to irytujące, ale nie dało się szybciej. Pozdrawiam, Tit

Dzięki Tit!Wiesz, nie ważne ile to trwało, ważne,że jest zrobione! Ja mam jeszcze problem z pisaniem komentarzy z Internet Explorer. Nie wchodzą i już. nie wiem jaka jest tego przyczyna!
Pozdrawiam
Henia

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Wybaczcie, że to tak długo trwało, ale tym razem łańcuszek pokarmowy był dłuuugi: w niedzielę nasz informatyk sprawdzał przyczynę - okazało się że to obca reklama, w poniedziałek nasz dział reklamy kontaktował się z klientem, żeby coś z tym zrobił. Następnie ich informatycy zaczęli grzebać w kodach i zrobił się wtorek. Wiem, że to irytujące, ale nie dało się szybciej. Pozdrawiam, Tit

Odp: Tu zgłaszamy problemy

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
Brawo,dziękuję moderatorom za odblokowanie ocen.Pozdrawiam
obrazek

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
U mnie też. Chyba będzie już OK.

Henia
  • Henia

DZIAAAAAAAAAAAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAAAAAAA

teresa.rembiesa
Kochani wszystko już działa.

zmieniono 1 raz (ostatnio 11 maj 2010 22:55 przez teresa.rembiesa)

Henia
  • Henia

A.B. napisał(a):

Heniu nie próbowałam,nie mam takiego oka jak dziewczyny,czasami zdjęcia wyglądają na nazbyt profesjonalnie i dobrze,ale to tylko podejrzenia,więc nie praktykowałam do tej pory

Aniu, chodziło mi o to czy działa Ci przycisk pod miejscem na zdjęcie w przepisie!

eli_555
  • eli_555

• Przepisy: 1833
  • Artykuły: 12
iwi69 napisał(a):

Ja uzywam teraz internet explorer bo mozilla nie dziala mam dwie wiec zawsze jest wyjscie))

Ja mam operę i internet explorer i na żadnej nie mogę oceniać.

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
Heniu nie próbowałam,nie mam takiego oka jak dziewczyny,czasami zdjęcia wyglądają na nazbyt profesjonalnie i dobrze,ale to tylko podejrzenia,więc nie praktykowałam do tej pory

Henia
  • Henia

A.B. napisał(a):

ja też mam MOZILLĘ i sprawa wygląda tak,do ulubionych-mogę,artykuły oceniać -mogę,ale juz przepisy-NIE,co się dzieje

A możesz zgłosić nadużycie?

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy