persik, skąd wiesz, że nic nie jest robione?! czasami usuwanie awarii trochę trwa a poza tym skoro możesz wstawiać skopiowane przepisy to chyba nie jest tak źle, co?
Explorera też mam i sprawdziłam właśnie - oceniać też nie mogę, ale zgłosić nadużycie już tak...
Ale, sumując, przeglądarka nie powinna mieć tu nic do rzeczy - przecież nie będzie ktoś zmieniał takowej na inną tylko po to żeby coś działało, powinno działać we wszystkich i już!
Moderatorzy na pewno już działają z jakimiś fachowcami do spółki, poczekajmy trochę :-)
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Pyza
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Persik
A.B.
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Persik
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Pyza
mirkakropka
Ja ogólnie też używam Mozilli ale spróbowałam Explorera i oceniłam
Henia
Pyza
Ale, sumując, przeglądarka nie powinna mieć tu nic do rzeczy - przecież nie będzie ktoś zmieniał takowej na inną tylko po to żeby coś działało, powinno działać we wszystkich i już!
Moderatorzy na pewno już działają z jakimiś fachowcami do spółki, poczekajmy trochę :-)
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Henia
Ja też tak mam i na Mozilli i na Internet Explorer!A przed chwilą miałam problem z dodaniem do ulubionych, ale już idzie!
Henia
Coraz mniej z tego rozumiem! Ja mam właśnie Mozillę! I nie mogę oceniać!Na IE też próbowałam i nie idzie!