Tit,nie wiem co się dzieje,rano bez problemu oceniłam artykuł,ale już z przepisami jest gorzej,nie wiem jak wygląda problem u innych u mnie kursor-strzałka po prostu nie zmienia wyglądu,gdy najeżdżam na gwiazdkę.Cieszę się,że sprawa jest w toku,życzę miłej pracy i pozdrawiam.
W weekend zajęłam się problemem na tyle na ile mogłam. Dzwoniłam w tej sprawie do dobrego i problem z ocenianiem został w niedzielę wieczorem zdiagnozowany. "Winna" jest reklama, która dodawana jest automatycznie i ona naruszyła jakiś kod umożliwiający głosowanie. Już wysłałam prośbę do klienta o podmianę wadliwego kodu. Czekam na odpowiedź z ich strony. Będę informowała na bieżąco. Dzięki za cierpliwość. Pozdrawiam Tit.
W weekend zajęłam się problemem na tyle na ile mogłam. Dzwoniłam w tej sprawie do dobrego i problem z ocenianiem został w niedzielę wieczorem zdiagnozowany. "Winna" jest reklama, która dodawana jest automatycznie i ona naruszyła jakiś kod umożliwiający głosowanie. Już wysłałam prośbę do klienta o podmianę wadliwego kodu. Czekam na odpowiedź z ich strony. Będę informowała na bieżąco. Dzięki za cierpliwość. Pozdrawiam Tit.
nadal nie działa ocenianie ale nie u wszystkich, sami zauważcie że nie którzy mogą oceniać a inni nie więc jak to jest? jednak przepisy konkursowe i inne niektóre osoby mogą oceniać
ciekawe czy cokolwiek jest w tej sprawie robione
Ja oceniam z przegladarki internet explorer,bo mozilla nie dziala.
A u mnie ani z jednej ani z drugiej nie mogę oceniać ani zgłaszać naruszenia zasad. Z mozilli mogę tylko pisać komentarze. Na privie obie działają normalnie. Ewa i Ela mają rację. Poczekajmy do jutra. Przecież nie jesteśmy tu tylko dla oceniania. Zdążymy pooceniać wszystko.Na ile poznałam Tit, nie rzuca słów na wiatr. Obiecała, ze jutro się tym zajmie, więc spokojnie poczekajmy!
Tit pisała,że w poniedziałek informatyk postara się coś zaradzić.Ja czekam cierpliwie żeby oceniać."Co sie odwlecze,to nie uciecze"-jak mówi przysłowie.
zmieniono 2 razy (ostatnio 09 maj 2010 20:19 przez eli_555)
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy
jovi
Odp: Tu zgłaszamy problemy
A.B.
Persik
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
msewka
Super, poczekamy!v
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
dusia30
zuzi
Henia
A u mnie ani z jednej ani z drugiej nie mogę oceniać ani zgłaszać naruszenia zasad. Z mozilli mogę tylko pisać komentarze. Na privie obie działają normalnie. Ewa i Ela mają rację. Poczekajmy do jutra. Przecież nie jesteśmy tu tylko dla oceniania. Zdążymy pooceniać wszystko.Na ile poznałam Tit, nie rzuca słów na wiatr. Obiecała, ze jutro się tym zajmie, więc spokojnie poczekajmy!
Persik
eli_555