A ja uważam, że w niedzielę każdy chciałby odpocząć i moderatorzy także.Dajmy więc spokój z pytaniami, czy coś jest robione w tej sprawie.Jutro też jest dzień, wrócą wypoczęci i zrelaksowani to będą szukać przyczyn problemu.
nadal nie działa ocenianie ale nie u wszystkich, sami zauważcie że nie którzy mogą oceniać a inni nie więc jak to jest? jednak przepisy konkursowe i inne niektóre osoby mogą oceniać
ciekawe czy cokolwiek jest w tej sprawie robione
Ja oceniam z przegladarki internet explorer,bo mozilla nie dziala.
nadal nie działa ocenianie ale nie u wszystkich, sami zauważcie że nie którzy mogą oceniać a inni nie więc jak to jest? jednak przepisy konkursowe i inne niektóre osoby mogą oceniać
Ja też mam od kilku dni problem z ocenianie potraw
Ponadto, za moje dodane zdjęcie, nie zostały w dalszym ciągu doliczone 5 punktów. Chodzi o zdjęcie do przepisu "Pasztet z drobiu bez pieczenia" dodany w marcu br.
Wszystkie wasze zgłoszenia przyjęłam, niestety dobry był na urlopie i wrócił do pracy dopiero wczoraj po południu. W poniedziałek będę z nim mogła porozmawiać przez telefon na temat zgłoszeń usterek, których zrobiło się bardzo dużo. Wszystkie mają prawdopodobnie związek z wprowadzeniem nowego layoutu, musiało po drodze się coś wysypać. Jedyne co mogę w tej chwili doradzić, to zmiana przeglądarki ale jak widać nie u wszystkich to pomaga. Proszę o chwilę cierpliwości i przepraszam za wszelkie niedogodności pozdrawiam, miłego weekendu Tit
Nic się nie dzieje, poczekamy z ocenami!
Tobie też życzę miłego weekendu!
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy
msewka
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
iwi69
Ja oceniam z przegladarki internet explorer,bo mozilla nie dziala.
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Persik
góralka
Ponadto, za moje dodane zdjęcie, nie zostały w dalszym ciągu doliczone 5 punktów. Chodzi o zdjęcie do przepisu "Pasztet z drobiu bez pieczenia" dodany w marcu br.
s-belata
Persik
Doro
msewka
Persik
Henia
Nic się nie dzieje, poczekamy z ocenami!
Tobie też życzę miłego weekendu!