A za tą ostatnią ankietę juz były przyznane pkt?
Mam pytanie też drugie, co to oznacza jak co jakiś czas, 2-3 przepis, nie dodaje się tylko mam komunikat "wystąpił nieoczekiwany błąd"?
Odpowiedzi z ostatniej ankiety zbieramy do 31 grudnia. Dopiero po zebraniu wszystkich odpowiedzi przyznamy punkty. Najprawdopodobniej nastąpi to 2 lub 5 stycznia
Jeśli chodzi o komunikat "wystąpił nieoczekiwany błąd" to najczęściej pojawia się on w przypadku, gdy przepis dodawany jest zbyt długo lub gdy próbujemy załączyć zdjęcie zbyt dużych rozmiarów. Czy któryś z tych przypadków mógł dotyczyć Twojej sytuacji?
Mam pytanie też drugie, co to oznacza jak co jakiś czas, 2-3 przepis, nie dodaje się tylko mam komunikat "wystąpił nieoczekiwany błąd"?
Też czasami tak mam! Muszę otworzyć nową kartę i dodać przepis jeszcze raz na zasadzie kopiuj wklej. Chyba tak się dzieje, jak zbyt długo dodaje się przepis Trochę to dziwne, bo system mnie nie wylogowuje.
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Noruas
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
redakcja
Odpowiedzi z ostatniej ankiety zbieramy do 31 grudnia. Dopiero po zebraniu wszystkich odpowiedzi przyznamy punkty. Najprawdopodobniej nastąpi to 2 lub 5 stycznia
Jeśli chodzi o komunikat "wystąpił nieoczekiwany błąd" to najczęściej pojawia się on w przypadku, gdy przepis dodawany jest zbyt długo lub gdy próbujemy załączyć zdjęcie zbyt dużych rozmiarów. Czy któryś z tych przypadków mógł dotyczyć Twojej sytuacji?
Mniam1
Też czasami tak mam! Muszę otworzyć nową kartę i dodać przepis jeszcze raz na zasadzie kopiuj wklej. Chyba tak się dzieje, jak zbyt długo dodaje się przepis Trochę to dziwne, bo system mnie nie wylogowuje.
Noruas
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Noruas
zbysiowa
Proszę bardzo
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Reniz
Dziękuję za pomoc
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zbysiowa
Reniz, najlepiej pisz bezpośrednio na skrzynkę redakcji http://redakcja.ludzie.gotujmy.pl/
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Reniz
do kogo mam zgłosić się w sprawie uszkodzonej nagrody. Dostałam pękniętą paterę....
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zozolek
w wiadomości dotyczącej ankiety była informacja o treści: "Za wypełnienie ankiety do 26.11.2014 do godziny 23:59 otrzymasz 100 wirtuali. "
Swoją ankietę przesłałaś 2014-11-29 204:48, dlatego na Twoim koncie nie ma 100 dodatkowych wirtuali.