Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Noruas
  • Noruas

• Przepisy: 549
  • Artykuły: 40
No właśnie nieszczególnie. Obawiam się, że to może wynikać z problemów z internetem moim

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

redakcja
  • redakcja

• Przepisy: 202
  • Artykuły: 3450
Noruas napisał(a):

A za tą ostatnią ankietę juz były przyznane pkt?
Mam pytanie też drugie, co to oznacza jak co jakiś czas, 2-3 przepis, nie dodaje się tylko mam komunikat "wystąpił nieoczekiwany błąd"?

Odpowiedzi z ostatniej ankiety zbieramy do 31 grudnia. Dopiero po zebraniu wszystkich odpowiedzi przyznamy punkty. Najprawdopodobniej nastąpi to 2 lub 5 stycznia

Jeśli chodzi o komunikat "wystąpił nieoczekiwany błąd" to najczęściej pojawia się on w przypadku, gdy przepis dodawany jest zbyt długo lub gdy próbujemy załączyć zdjęcie zbyt dużych rozmiarów. Czy któryś z tych przypadków mógł dotyczyć Twojej sytuacji?

Mniam1
  • Mniam1

• Przepisy: 871
  • Artykuły: 1
Noruas napisał(a):

Mam pytanie też drugie, co to oznacza jak co jakiś czas, 2-3 przepis, nie dodaje się tylko mam komunikat "wystąpił nieoczekiwany błąd"?

Też czasami tak mam! Muszę otworzyć nową kartę i dodać przepis jeszcze raz na zasadzie kopiuj wklej. Chyba tak się dzieje, jak zbyt długo dodaje się przepis Trochę to dziwne, bo system mnie nie wylogowuje.

Noruas
  • Noruas

Ktoś coś?

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Noruas
  • Noruas

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
  • Artykuły: 8
Reniz napisał(a):

zbysiowa napisał(a):

Reniz napisał(a):

Witam,
do kogo mam zgłosić się w sprawie uszkodzonej nagrody. Dostałam pękniętą paterę....

Reniz, najlepiej pisz bezpośrednio na skrzynkę redakcji http://redakcja.ludzie.gotujmy.pl/

Dziękuję za pomoc

Proszę bardzo

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Reniz
  • Reniz

• Przepisy: 3217
  • Artykuły: 0
zbysiowa napisał(a):

Reniz napisał(a):

Witam,
do kogo mam zgłosić się w sprawie uszkodzonej nagrody. Dostałam pękniętą paterę....

Reniz, najlepiej pisz bezpośrednio na skrzynkę redakcji http://redakcja.ludzie.gotujmy.pl/

Dziękuję za pomoc

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
  • Artykuły: 8
Reniz napisał(a):

Witam,

Odp: Tu zgłaszamy problemy

Reniz
  • Reniz

• Przepisy: 3217
  • Artykuły: 0
Witam,

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

zozolek
  • zozolek

• Przepisy: 35
  • Artykuły: 244
Witaj gosia56,

w wiadomości dotyczącej ankiety była informacja o treści: "Za wypełnienie ankiety do 26.11.2014 do godziny 23:59 otrzymasz 100 wirtuali. "

Swoją ankietę przesłałaś 2014-11-29 204:48, dlatego na Twoim koncie nie ma 100 dodatkowych wirtuali.

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy