mam takie pytanie czy wszystkich obowiązuje opisywanie zdjęć czy coś przegapiłam i nie trzeba tego robić bo są takie przepisy a żadne zdjęcie nie ma opisu
Nie trzeba opisywać zdjęć Ale. Opisanie każdego zdjęcia skutkuje większą ilością punktów za przepis. Jeśli dodasz przepis z 5 zdjęciami i każde opiszesz to dostaniesz za przepis 30 wirtuali. Jeśli zaś dodasz taki przepis i nie opiszesz zdjęć system automatycznie przyznaje za niego 5 wirtuali.
Każdy użytkownik sam decyduje czy chce mieć więcej czy mniej punktów.
mam takie pytanie czy wszystkich obowiązuje opisywanie zdjęć czy coś przegapiłam i nie trzeba tego robić bo są takie przepisy a żadne zdjęcie nie ma opisu
nie jest nigdzie napisane ze musi być miód w przepisie a zresztą dziękuję jestes bardzo miła jak dla mnie wiecznie jakieś problemy
Gosiu, promowane są przepisy na pierniczki, Twoje ciasteczka, choć nazwałaś pierniczkami, nie są nimi, więc nie zaliczają się do kategorii promowanej.
Tak samo jak ktoś wstawi przepis np na Bigos z pieczarek,( bez kapusty) nie dostanie dodatkowych pkt, ponieważ bigos jest z kapusty, a głównym składnikiem piernika i pierniczków jest miód
Nie widzę tutaj żadnego problemu , jeśli ja bym moderowała ten przepis, też bym mu nie przyznała dodatkowych pkt
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
gosia56
niestety nie ma tam żadnej wzmianki o zdobytych wirtualach
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
misia5
Zerknij do zakładki wirtuale. Nie masz tam wzmianki o tych wirtualach?
Odp: Tu zgłaszamy problemy
gosia56
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
misia5
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
gosia56
misia5
Nie trzeba opisywać zdjęć
Każdy użytkownik sam decyduje czy chce mieć więcej czy mniej punktów.
Sama możesz zdecydować ile punktów chcesz mieć
Odp: Tu zgłaszamy problemy
gosia56
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zbysiowa
Gosiu, promowane są przepisy na pierniczki, Twoje ciasteczka, choć nazwałaś pierniczkami, nie są nimi, więc nie zaliczają się do kategorii promowanej.
Tak samo jak ktoś wstawi przepis np na Bigos z pieczarek,( bez kapusty) nie dostanie dodatkowych pkt, ponieważ bigos jest z kapusty, a głównym składnikiem piernika i pierniczków jest miód
Nie widzę tutaj żadnego problemu , jeśli ja bym moderowała ten przepis, też bym mu nie przyznała dodatkowych pkt
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
gosia56
misia5