Fajnie, że w końcu się za to wzięliscie bo już to przesada. Nie zdąży mój przepis się pojawić i już ma jedną gwiazdę. Jakąś miłą osóbkę zazdrość ściska, bo raz na jedną osobę się uweźmie raz na drugą. Ale grunt to się nie przejmować, bo wyróźnienie mówi wszystko
Pozdrawiam
Ps; może łatwiej zablokować tej osobie konto, bo zapewnie robi to jedna i ta sama osoba.
Fajnie, że w końcu się za to wzięliscie bo już to przesada. Nie zdąrzy mój przepis się pojawić i już na jedną gwiazdę. Jakąś miłą osóbkę zazdrość ściska, bo raz na jedną osobę się uweźmie raz na drugą. Ale grunt to się nie przejmować, bo wyróźnienie mówi wszystko
Pozdrawiam
Ps; może łatwiej zablokować tej osobie konto, bo zapewnie robi to jedna i ta sama osoba.
Droga Redakcjo czy coś się ruszyło w sprawie oceniania przepisów ? Bo niestety proceder jedynkowania przepisów nadal trwa. Czas to ukrócić.
Sprawa jest w toku. Wiem, że jest to irytujące i przykre dla Was, którzy bardzo się staracie i dodajecie przepisy, ale niestety pewnych rzeczy nie można przyspieszyć. Pracy wielu ludzi niestety nie widać gołym okiem, ale to nie znaczy, że nikt nic z tym nie robi. Jeszcze trochę cierpliwości. Mam nadzieję, że już niedługo wszystko będzie pozytywnie załatwione.
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Mam nadzieję, że to powstrzyma fale niesprawiedliwych ocen. Ja rozumiem, że ktoś może postawić 1 ale niech to uzasadni. Patrząc na 1 przy super przepisach to tylko nasuwa mi się jedno ZŁOŚLIWOŚĆ. Jak wcześniej wspomniałam są to pewnie konta klony osób, które nie mają odwagi by się do tego przyznać i mają żal, że to ich przepisy nie mają miana super przepisu. I jestem pewna, że dobrze możemy znać te osoby i nigdy byśmy nie pomyśleli, że są do czegoś takiego zdolne.
Droga Ewo (choć oczywiście piszę do wszystkich zainteresowanych).
Wybaczcie brak odzewu w tej sprawie tu na forum w ciągu ostatnich kilku tygodni. Pracujemy nad rozwiązaniem tej, niezrozumiałej dla nas, fali wystawiania bezpodstawnie negatywnych ocen. Zdaję sobie sprawę, że większości z was zwyczajnie odechciewa się dzielenia się swoją pracą z innymi, skoro i tak finalnie zostajecie z przysłowiową "jedynką", dlatego też ponad dwa tygodnie temu podjęłam działania, rozpoczynające proces zmian w dodawaniu ocen. Proszę Was jeszcze o chwilę cierpliwości - wdrożenie nowych zasad wiąże się z współpracą z działem technicznym i i zmianami programistycznymi, na przyśpieszenie których realnego wpływu nie mam. Z całego serca liczę na to, że zmiany okażą się dla Was satysfakcjonujące - o nowych zasadach przyznawania ocen zostaniecie oficjalnie poinformowani za pośrednictwem PW, już niebawem (mam nadzieję). Pozdrawiam Was serdecznie. Marika-
Też jestem tego zdania że 1 i 2 punkty to krzywdzące . Po to się staramy dodajemy przepisy by inni mogli z nich korzystać.Nie potrzeba nam opinii punktowych. Jak pojawi się komentarz to wiemy czy się podoba czy nie.Też zauważyłam , że często 1 i 2 są to oceny od osób bez przepisów bez zdjęć to po co to . Tylko zniechęca mnie i i innych
Mam nadzieję, że redakcja odniesie się do naszych wpisów i zlikwiduje oceny przy przepisach. Bo ciężko angażować się w pracę na portalu jak ktoś sobie żarty robi i wali 1 jak popadnie nawet superprzepisom. Zniechęca to do aktywności i to bardzo. Śmiem sądzić, że pewne osoby mają konta klony i aby być w porządku na swoim koncie jedynkują z tychże klonów właśnie. Jeśli tym osobom tak sprawia przyjemność stawianie jedynek to niech to uzasadnią. Wtedy okey, wiem za co ta 1 i nie mam pretensji. Ale niech to będzie uzasadnienie a nie jak napisano wyżej cytuję " BO TAK "
Wiem coś o tym ....nie tylko sprawdzi się u znajomych bo sprawdzić można u każdego i są nie tylko jedynkujący ale i tylko piątkujący dosłownie jedną osobę..ja przestałam zwracać uwagę bo jedynki mam od góry do dołu a też bym chciała wiedzieć za co i dobre by było wyjaśnienie w komentarzu..
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
gosiapiotrek23
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
gosiapiotrek23
Pozdrawiam
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
misia5
Sprawa jest w toku. Wiem, że jest to irytujące i przykre dla Was, którzy bardzo się staracie i dodajecie przepisy, ale niestety pewnych rzeczy nie można przyspieszyć. Pracy wielu ludzi niestety nie widać gołym okiem, ale to nie znaczy, że nikt nic z tym nie robi. Jeszcze trochę cierpliwości. Mam nadzieję, że już niedługo wszystko będzie pozytywnie załatwione.
Odp: Tu zgłaszamy problemy
zewa
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zewa
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Marika-
Wybaczcie brak odzewu w tej sprawie tu na forum w ciągu ostatnich kilku tygodni. Pracujemy nad rozwiązaniem tej, niezrozumiałej dla nas, fali wystawiania bezpodstawnie negatywnych ocen. Zdaję sobie sprawę, że większości z was zwyczajnie odechciewa się dzielenia się swoją pracą z innymi, skoro i tak finalnie zostajecie z przysłowiową "jedynką", dlatego też ponad dwa tygodnie temu podjęłam działania, rozpoczynające proces zmian w dodawaniu ocen. Proszę Was jeszcze o chwilę cierpliwości - wdrożenie nowych zasad wiąże się z współpracą z działem technicznym i i zmianami programistycznymi, na przyśpieszenie których realnego wpływu nie mam. Z całego serca liczę na to, że zmiany okażą się dla Was satysfakcjonujące - o nowych zasadach przyznawania ocen zostaniecie oficjalnie poinformowani za pośrednictwem PW, już niebawem (mam nadzieję). Pozdrawiam Was serdecznie. Marika-
zewa
lalunia
zewa
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
katarzynka455