Czy jest szansa aby w sposobach przygotowania dodać na przykład INNE ? Bo czasami jest tak, że potrawa wymaga pieczenia, gotowania itp. jednocześnie ( na przykład robiąc ciasta ), że trudno przypisać do konkretnej kategorii. A tak wiadomo, że jest kilka sposobów.
Znając życie, jeśli byłaby taka opcja "inne" to większosć by z niej korzystała
Czy jest szansa aby w sposobach przygotowania dodać na przykład INNE ? Bo czasami jest tak, że potrawa wymaga pieczenia, gotowania itp. jednocześnie ( na przykład robiąc ciasta ), że trudno przypisać do konkretnej kategorii. A tak wiadomo, że jest kilka sposobów.
Witam. 11 lutego zamawiałam z katalogu gąbki w kształcie serduszek. Przy zamówieniu jest napisane, że data realizacji to 5 marca a ja dotąd nie dostałam tej nagrody. Co się dzieje? Na poczcie też nic nie było i nie ma. Jakieś opuźnienia macie? Proszę o odpowiedź.
Dzień dobry,
sprawdziłam co się stało, niestety w dziale wysyłek nastąpiła pomyłka Przepraszam najmocniej w ich imieniu, gąbki zostaną wysłane, mam nadzieję, że nie będzie Pani zbyt długo czekać.
Witam. 11 lutego zamawiałam z katalogu gąbki w kształcie serduszek. Przy zamówieniu jest napisane, że data realizacji to 5 marca a ja dotąd nie dostałam tej nagrody. Co się dzieje? Na poczcie też nic nie było i nie ma. Jakieś opuźnienia macie? Proszę o odpowiedź.
Czy za użycie przepisu w newsletterze nie ma już punktów ?
Hej hej Zewo dobrze, że dałaś znać. Punkty są przyznawane, jak najbardziej, mamy delikatny poślizg w związku z urlopem jednej z nas. Do końca tygodnia powinny się pojawić.
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zewa
Odp: Tu zgłaszamy problemy
BozenaMatuszczyk
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zbysiowa
Znając życie, jeśli byłaby taka opcja "inne" to większosć by z niej korzystała
Ciasta Ewciu zaznaczasz "pieczenie"
Odp: Tu zgłaszamy problemy
zewa
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy