Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

kołczu
  • kołczu

• Przepisy: 77
  • Artykuły: 1147
Zrobione

gosia56 napisał(a):

https://gotujmy.pl/jesienne-mufinki-z-zurawina-i-cynamonem,przepisy-szybkie-i-smaczne-przepis-galeria,203107.html
zapomniałam dopisać konkurs zurawinowy czy mozna by dodać .Dziękuję

Odp: Tu zgłaszamy problemy

gosia56
  • gosia56

• Przepisy: 823
  • Artykuły: 0
https://gotujmy.pl/jesienne-mufinki-z-zurawina-i-cynamonem,przepisy-szybkie-i-smaczne-przepis-galeria,203107.html
zapomniałam dopisać konkurs zurawinowy czy mozna by dodać .Dziękuję

nogawkuchni
Super,dziękuję ślicznie za tak szybkie rozpatrzenie mojej prośby i zajęcie się przepisem,pozdrawiam ciepło.

Odp: Niezatwierdzony przepis.

Babciagramolka
nogawkuchni napisał(a):

Witam,daaaaawno temu dodałam przepis i nie został on zatwierdzony,bo był też dodany w tej samej wersji,z takim samym opisie na innym portalu(oczywiście i przepis i jego opis jest mojego autorstwa),więc przepis został odrzucony,ale dalej figuruje w moich przepisach jako przepis z czerwonym krzyżykiem,dzisiaj edytowałam owy przepis od nowa,czy mogę prosić by coś zrobiono z tym przepisem,sprawdzono go i jeśli jest poprawny zatwierdzono lub całkiem usunięto,a ja dodam go od nowa jeszcze raz w odpowiedniej formie.

Już

Niezatwierdzony przepis.

nogawkuchni
Witam,daaaaawno temu dodałam przepis i nie został on zatwierdzony,bo był też dodany w tej samej wersji,z takim samym opisie na innym portalu(oczywiście i przepis i jego opis jest mojego autorstwa),więc przepis został odrzucony,ale dalej figuruje w moich przepisach jako przepis z czerwonym krzyżykiem,dzisiaj edytowałam owy przepis od nowa,czy mogę prosić by coś zrobiono z tym przepisem,sprawdzono go i jeśli jest poprawny zatwierdzono lub całkiem usunięto,a ja dodam go od nowa jeszcze raz w odpowiedniej formie.

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

gosia56
  • gosia56

misia5 napisał(a):

Zobacz czy punkty się pojawiły.

Dziękuję punkty naliczone

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
Zobacz czy punkty się pojawiły.

gosia56
  • gosia56

https://gotujmy.pl/jesienne-ciasteczka-gosi,przepisy-ciastka-przepis,203012.html
czy zalicza sięprzepis do kategori promowanej

kołczu
  • kołczu

• Przepisy: 77
  • Artykuły: 1147
Trzeba kliknąć teczkę z plusem, o tak jak na obrazku

Tatiana1982 napisał(a):

Dzień dobry chciała bym uzyskać odpowiedż na pytanie jak mogę dodać jakiś przepis do swoich ulubionych tak żeby go póżniej nie szukać. Ale chodzi mi nie o swój własny tylko kogoś innego...bo czasem znajduję fajny przepis a w tedy nie wiem jak go dodać do ulubionych.
obrazek

Tatiana1982
Dzień dobry chciała bym uzyskać odpowiedż na pytanie jak mogę dodać jakiś przepis do swoich ulubionych tak żeby go póżniej nie szukać. Ale chodzi mi nie o swój własny tylko kogoś innego...bo czasem znajduję fajny przepis a w tedy nie wiem jak go dodać do ulubionych.

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy