Jeżeli zdjęcie jest za duże, wyskakuje komunikat z taka informacją.
Co do problemów z wstawianiem przepisów, opiszcie co się dzieje, jaka informacja wskakuje, i z jakich przeglądarek korzystacie. Adminowi będzie łatwiej wyłapać problem Ja na Comodo Dragon nie mam problemu ze wstawianiem przepisów.
Ja wstawiam z Opery bez problemu ( zdjęcia 800x600 pikseli)
U mnie wchodzą 1024 x 648
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Co do problemów z wstawianiem przepisów, opiszcie co się dzieje, jaka informacja wskakuje, i z jakich przeglądarek korzystacie. Adminowi będzie łatwiej wyłapać problem Ja na Comodo Dragon nie mam problemu ze wstawianiem przepisów.
Buniu, niestety, dzisiaj edytowałam i powtórzyła się ta sama historia / zamiast zdjęć - napis/.
A może to ma zwięzek z wielkością zdjęć ? Jak nie to zgłoś proszę jutro Adminowi bo ja nic niestety nie poradzę - tu będzie musiał informatyk popracować.
Miłego dnia
Ja również nie mogę dodać przepisu, a o co chodzi z tą wielkością zdjęć?
Buniu, niestety, dzisiaj edytowałam i powtórzyła się ta sama historia / zamiast zdjęć - napis/.
A może to ma zwięzek z wielkością zdjęć ? Jak nie to zgłoś proszę jutro Adminowi bo ja nic niestety nie poradzę - tu będzie musiał informatyk popracować.
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy
2milutka
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
misia14
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Polpal
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zbysiowa
U mnie wchodzą 1024 x 648
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Babciagramolka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zbysiowa
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
anemon
Ja również nie mogę dodać przepisu, a o co chodzi z tą wielkością zdjęć?
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Babciagramolka
Miłego dnia
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
bajtek
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Babciagramolka