Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

problem z nagrodą

Mam takie pytanie wybrałam sobie zestaw czterech książek kuchni świata a doszły tylko trzy brakuje mi kuchni węgierskiej czy dostanę jeszcze tę książkę

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

2milutka
  • 2milutka

• Przepisy: 1493
  • Artykuły: 31
wszystko jest ok ! żle policzyłam przepraszam za zamieszanie ,,,a nic nie piłam

Odp: Tu zgłaszamy problemy

2milutka
  • 2milutka

• Przepisy: 1493
  • Artykuły: 31
System mi punkty zjadł(( powinno być u mnie 5868 a nie 5828

MP3-ka
  • MP3-ka

• Przepisy: 266
  • Artykuły: 0
a opisywałam no to poprawiam dziękuję

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
  • Artykuły: 8
zewa napisał(a):

MP3-ka napisał(a):

poproszę o punkty do ostatniego przepisu - jest zdjęcie, a tylko 5 punktów wieprzowina z pastą miso i żółtym ryżem

Widzę, że masz nie opisane zdjęcie. Dlatego nie dostałaś punkcików.

Dokładnie

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
MP3-ka napisał(a):

poproszę o punkty do ostatniego przepisu - jest zdjęcie, a tylko 5 punktów wieprzowina z pastą miso i żółtym ryżem

Widzę, że masz nie opisane zdjęcie. Dlatego nie dostałaś punkcików.

MP3-ka
  • MP3-ka

• Przepisy: 266

Babciagramolka
Mati13 napisał(a):

odnośnie powyższego tekstu - jeśli jest zaznaczona "Cukinia", to znaczy że wcześniej były zaznaczone "warzywa" - inaczej nie da się wybrać konkretnego z warzyw. W regulaminie jest zapis, że najlepiej zaznaczyć konkretne warzywo, a nie tylko ogólną kategorię

Ja również zaznaczylem prawidłowo "warzywa i owoce" -> "Warzywa" -> "pomidory" i również punktów brak

https://gotujmy.pl/warzywa--mieso-na-tortilli,przepisy,189742.html

Ale to jest bardzo proste . Wybierając kategorię klikasz Warzywa i nic więcej -nie precyzujesz już dalej tylko zostawiasz tak jak jest . Potem w drugim rzędzie klikasz Warzywa i tu już wybierasz warzywo które chcesz .

W poście o Kategorii Premiowanej jest wyraźnie napisane :

,,...Przypominamy, że aby przepis został zapunktowany musi mieć on zaznaczoną kategorię warzywa, najlepiej z określoną podkategorią. .." - czyli musi mieć Warzywa + najlepiej podkategorię ( nie zawsze taka jest bo Warzywo może być mało spotykane np. skorzenera , brukiew itp) .

Przecież tak samo zaznaczamy w innych przepisach np. Mięso ( gdy wstawiamy koninę bo koniny nie ma ) , Ryby gdy wstawiamy np. turbota bo takiego nie ma .

Twój przepis poprawiłam i punkty dodałam.

zmieniono 1 raz (ostatnio 30 kwi 2013 20:29 przez Babciagramolka)

Mati13
  • Mati13

• Przepisy: 889
odnośnie powyższego tekstu - jeśli jest zaznaczona "Cukinia", to znaczy że wcześniej były zaznaczone "warzywa" - inaczej nie da się wybrać konkretnego z warzyw. W regulaminie jest zapis, że najlepiej zaznaczyć konkretne warzywo, a nie tylko ogólną kategorię

Ja również zaznaczylem prawidłowo "warzywa i owoce" -> "Warzywa" -> "pomidory" i również punktów brak

https://gotujmy.pl/warzywa--mieso-na-tortilli,przepisy,189742.html

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
renatka1 napisał(a):

Babciagramolka napisał(a):

renatka1 napisał(a):

Ale zaznaczałam Warzywa tylko może system nie zapisał. Ale mam zaliczony tylko jeden przepis, czy drugi sie nie kwalifikuje?

Ten drugi nie podlega pod kategorię premiowaną . Składnikami głównymi sa ser i szproty - szczypior i natka to tylko dodatki . Przykro mi.

Ale ja nie o ten przepis pytam tylko o dorsza W warzywach lib sałatke z sardynkami bo za jeden z nich dostałam punkty a za drugi nie

Znów zaznaczone było tylko : Dorsz i Cukinia -- a Warzywa nie . W zasadach kategorii premiowanej jest wyraźnie powiedziane ze musi byc zaznaczone Warzywa .Poprawiłam

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy