Proszę o dodanie punktów za kategorię premiowaną. Przepis sałatka z sardynkami i dorsz W warzywach. Dziękuję
Dodałam , ale po to by przepis był zaliczony do kategorii premiowanej powinien mieć zaznaczoną kategorię Warzywa ( samo słowo Warzywa ) a tego nie było. Poprawiłam .
Witam
mój przepis https://gotujmy.pl/pulpety-w-sosie-koperkowym,przepisy,189652.html zapisał się 2 razy mimo iż pojawił się komunikat błąd zapisu, bardzo proszę o usunięcie jednego z nich. pozdrawiam
Usunęłam dubel. Nie jeden zresztą.
Dzisiaj też są problemy z akceptacją przepisów oraz edycji. Proszę więc o cierpliwość i wyrozumiałość. Będę poprawiała i akceptowała przepisy co jakiś czas o ile panel oraz Gotujmy będą działały, bo godzinę temu miałam z tym ogromne problemy.
Witam
mój przepis https://gotujmy.pl/pulpety-w-sosie-koperkowym,przepisy,189652.html zapisał się 2 razy mimo iż pojawił się komunikat błąd zapisu, bardzo proszę o usunięcie jednego z nich. pozdrawiam
Dziękuję za szybką odp
Dodatkowo pragnę zauważyć, ze moderatorki muszą pracować jak szalone. Spodziewałam się, ze moje przepisy zostaną zaakceptowane jutro, albo później, a to już
Dziewczyny! Dziękujemy!
zbysiowa napisał(a):
zewa napisał(a):
Noruas napisał(a):
To mam jeszcze jedno pytanko, domyślam się, ze aktualnie akceptacja troszkę trwa.
W tym momencie wrzucam przepisy, czy mogę je opublikować na moim blogu przed akceptacją (zawsze czekałam, więc nie wiem czy wtedy wszystko będzie ok)?
Myślę, że możesz bo i tak godzina dodania będzie godziną dodania a nie moderacji. No chyba, że znajdzie się ktoś tak miły i zgłosi to jako naruszenie. Ale wszystko jest do sprawdzenia. Bo skoro stronka ma problemy to oczekiwanie na akceptację jest znacznie wydłużone.
Dokładnie jak pisze Ewcia
Poprawiło się, więc siedzę i poprawiam Jutro misia5...dobrej nocki
Dziękuję za szybką odp
Dodatkowo pragnę zauważyć, ze moderatorki muszą pracować jak szalone. Spodziewałam się, ze moje przepisy zostaną zaakceptowane jutro, albo później, a to już
Dziewczyny! Dziękujemy!
zbysiowa napisał(a):
zewa napisał(a):
Noruas napisał(a):
To mam jeszcze jedno pytanko, domyślam się, ze aktualnie akceptacja troszkę trwa.
W tym momencie wrzucam przepisy, czy mogę je opublikować na moim blogu przed akceptacją (zawsze czekałam, więc nie wiem czy wtedy wszystko będzie ok)?
Myślę, że możesz bo i tak godzina dodania będzie godziną dodania a nie moderacji. No chyba, że znajdzie się ktoś tak miły i zgłosi to jako naruszenie. Ale wszystko jest do sprawdzenia. Bo skoro stronka ma problemy to oczekiwanie na akceptację jest znacznie wydłużone.
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
renatka1
Ale ja nie o ten przepis pytam tylko o dorsza W warzywach lib sałatke z sardynkami bo za jeden z nich dostałam punkty a za drugi nie
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Babciagramolka
Ten drugi nie podlega pod kategorię premiowaną . Składnikami głównymi sa ser i szproty - szczypior i natka to tylko dodatki . Przykro mi.
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
renatka1
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Babciagramolka
Dodałam , ale po to by przepis był zaliczony do kategorii premiowanej powinien mieć zaznaczoną kategorię Warzywa ( samo słowo Warzywa ) a tego nie było. Poprawiłam .
Prosze pilnujcie tego
Odp: Tu zgłaszamy problemy
renatka1
Mysiunia
Ponawiam swoje pytanie - kiedy zostaną wysłane nagrody z pisankowego konkursu?
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
misia5
Usunęłam dubel. Nie jeden zresztą.
Dzisiaj też są problemy z akceptacją przepisów oraz edycji. Proszę więc o cierpliwość i wyrozumiałość. Będę poprawiała i akceptowała przepisy co jakiś czas o ile panel oraz Gotujmy będą działały, bo godzinę temu miałam z tym ogromne problemy.
madzik323
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zbysiowa
Poprawiło się, więc siedzę i poprawiam
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Noruas
Dziewczyny! Dziękujemy!
zbysiowa napisał(a):