Co się dzieje z tą stronka ? Przepisu dodać nie można, wyskakują błędy ERROR, strona dalej bardzo długo ładuje. Ja dodałam przepis i co jest teraz chyba z 5 takich samych w kolejce. proszę zróbcie coś szybko z tym.
Zdjęcia w okolicach 50kb są za "ciężkie"?
Chyba tym razem nie w tym problem - wszystkie inne strony działają u mnie normalnie, jedynie gotujmy.pl coś muli
A internet sam w sobie też nie najwolniejszy mam
Dodałam na nowo od podstaw i się udało, więc nie wiem od czego to zależy.
Dziękuję bardzo za odpowiedź, będę w takim razie przeredagowywała przepisy,by się nie dublowały na portalach, pozdrawiam ciepło i jeszcze raz dziękuję.
Witam,jestem nowym użytkownikiem i dopiero zaznajamiam się z portalem,zatem wiele kwestii ma jeszcze dla mnie znak zapytania. Chciałam poprosić o doinformowanie mnie w dwóch sprawach,a mianowicie:
1.Jak się doda przepis i się nie dostanie za niego punktów a owy przepis nie wiadomo gdzie zniknie,wyparuje,jakby nie był dodany to co to oznacza?
a po 2.Jak się wymienia pozyskane wirtuale na nagrody to czy do danej wybranej nagrody się coś jeszcze dopłaca(za nią samą,czy za przesyłkę),czy dostaje się ją właściwie za darmo, w zamian za swoją aktywność na portalu?
Będę wdzięczna za odpowiedź i rozjaśnienie mi.
Pozdrawiam ciepło.
Miałam pisać do Ciebie na priw, ale skoro pytasz na forum to odpowiadam
Przepis który wstawiłaś jest kopią z DS, jeśli wstawiasz przepis zamieszczony wcześniej na innym portalu, wstawiając go na gotujmy musisz zmienić opis wykonania, tak by stanowił oryginalny nowy tekst .
Co do pytania o dopłaty za nagrody, nie ma żadnych opłat
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy
zewa
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
IGGI
Chyba tym razem nie w tym problem - wszystkie inne strony działają u mnie normalnie, jedynie gotujmy.pl coś muli
A internet sam w sobie też nie najwolniejszy mam
Dodałam na nowo od podstaw i się udało, więc nie wiem od czego to zależy.
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Polpal
Zmniejsz rozdzielczość zdjęć i nie będziesz mieć problemu.
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
IGGI
Kliknęłam "zapisz" jeszcze dwa razy, za każdym razem prawie 4 minuty system miesza i potem niepowodzenie... Chyba przełożę to sobie na jutro :/
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zbysiowa
W panelu nie ma Twojego przepisu, więc chyba faktycznie się nie zapisał.
Odp: Tu zgłaszamy problemy
IGGI
Mam klikać do skutku czy po prostu dodać przepis na nowo? Żeby później nie było sytuacji, że np. ten sam przepis będzie dodany wielokrotnie...
2milutka
kategoria premiowana a punkcików brak
nogawkuchni
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zbysiowa
Miałam pisać do Ciebie na priw, ale skoro pytasz na forum to odpowiadam
Przepis który wstawiłaś jest kopią z DS, jeśli wstawiasz przepis zamieszczony wcześniej na innym portalu, wstawiając go na gotujmy musisz zmienić opis wykonania, tak by stanowił oryginalny nowy tekst .
Co do pytania o dopłaty za nagrody, nie ma żadnych opłat
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
madzik323