Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Tu zgłaszamy problemy

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
Co się dzieje z tą stronka ? Przepisu dodać nie można, wyskakują błędy ERROR, strona dalej bardzo długo ładuje. Ja dodałam przepis i co jest teraz chyba z 5 takich samych w kolejce. proszę zróbcie coś szybko z tym.

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

IGGI
  • IGGI

• Przepisy: 64
  • Artykuły: 9
Zdjęcia w okolicach 50kb są za "ciężkie"?
Chyba tym razem nie w tym problem - wszystkie inne strony działają u mnie normalnie, jedynie gotujmy.pl coś muli
A internet sam w sobie też nie najwolniejszy mam
Dodałam na nowo od podstaw i się udało, więc nie wiem od czego to zależy.

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Polpal
  • Polpal

• Przepisy: 153
  • Artykuły: 40
Głównym tego powodem jest to, że zdjęcia są za duże a internet zbyt powolny.

Zmniejsz rozdzielczość zdjęć i nie będziesz mieć problemu.

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

IGGI
  • IGGI

zbysiowa napisał(a):

IGGI napisał(a):

Coś jest nie tak - próbuję dodać przepis, strona miesza, miesza, myśli, ale w efekcie wyskakuje komunikat, że nie można było zapisać

Mam klikać do skutku czy po prostu dodać przepis na nowo? Żeby później nie było sytuacji, że np. ten sam przepis będzie dodany wielokrotnie...

W panelu nie ma Twojego przepisu, więc chyba faktycznie się nie zapisał.

Kliknęłam "zapisz" jeszcze dwa razy, za każdym razem prawie 4 minuty system miesza i potem niepowodzenie... Chyba przełożę to sobie na jutro :/

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
  • Artykuły: 8
IGGI napisał(a):

Coś jest nie tak - próbuję dodać przepis, strona miesza, miesza, myśli, ale w efekcie wyskakuje komunikat, że nie można było zapisać

Mam klikać do skutku czy po prostu dodać przepis na nowo? Żeby później nie było sytuacji, że np. ten sam przepis będzie dodany wielokrotnie...

W panelu nie ma Twojego przepisu, więc chyba faktycznie się nie zapisał.

IGGI
  • IGGI

2milutka
  • 2milutka

• Przepisy: 1493
  • Artykuły: 31
https://gotujmy.pl/salatka-pelnia-lata,przepisy,189233.html
kategoria premiowana a punkcików brak

nogawkuchni
Dziękuję bardzo za odpowiedź, będę w takim razie przeredagowywała przepisy,by się nie dublowały na portalach, pozdrawiam ciepło i jeszcze raz dziękuję.

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
  • Artykuły: 8
nogawkuchni napisał(a):

Witam,jestem nowym użytkownikiem i dopiero zaznajamiam się z portalem,zatem wiele kwestii ma jeszcze dla mnie znak zapytania. Chciałam poprosić o doinformowanie mnie w dwóch sprawach,a mianowicie:
1.Jak się doda przepis i się nie dostanie za niego punktów a owy przepis nie wiadomo gdzie zniknie,wyparuje,jakby nie był dodany to co to oznacza?
a po 2.Jak się wymienia pozyskane wirtuale na nagrody to czy do danej wybranej nagrody się coś jeszcze dopłaca(za nią samą,czy za przesyłkę),czy dostaje się ją właściwie za darmo, w zamian za swoją aktywność na portalu?
Będę wdzięczna za odpowiedź i rozjaśnienie mi.
Pozdrawiam ciepło.

Miałam pisać do Ciebie na priw, ale skoro pytasz na forum to odpowiadam
Przepis który wstawiłaś jest kopią z DS, jeśli wstawiasz przepis zamieszczony wcześniej na innym portalu, wstawiając go na gotujmy musisz zmienić opis wykonania, tak by stanowił oryginalny nowy tekst .

Co do pytania o dopłaty za nagrody, nie ma żadnych opłat

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

madzik323
  • madzik323

• Przepisy: 576
  • Artykuły: 1
Dzięki za odpowiedź , zapewne wstawiłam jakiś przecinek i dlatego tak wyszło. Teraz czekam na odp. do poprzedniego pytania

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy