Oj wiele osób. Praktycznie wszyscy dodali po kilka lub kilkanaście dubli. Mi też potwornie muli. Stwierdziłam, że zacznę pić melisę ot tak dla spokojności
Ja też tak mam że przepis kilkakrotnie zostaje dodany,a po za tym strona muli okropnie że wejść w cokolwiek graniczy z cudem,a inne strony chodzą błyskawica,co się dzieejeee!
Witam
Ja mam prosbe do dziewczyn które dzisiaj moderują .
Wstawiłam przepis Karkówka w pomidorach i wstawił mi sie dwa razy prosze o usunięcie zdublowanego przepisu
Pozdrawiam serdecznie
ielka prośba - poczekaj chwilę po dodaniu przepisu, czasem może się okazać, że mimo komunikatu o niepowodzeniu przepis się jednak dodał. Walczymy z tym problemem, trzymajcie kciuki...[quote]
Ok, będę czekać więcej - bo zauważyłam anomalię, że po sporym czasie na raz pokazało mi się 5 tych samych przepisów z różnymi godzinami dodania, mimo, że wcześniej zapis niby się nie powiódł.
Od teraz będę cierpliwsza
zmieniono 1 raz (ostatnio 25 kwi 2013 14:18 przez IGGI)
IGGI - wielka prośba - poczekaj chwilę po dodaniu przepisu, czasem może się okazać, że mimo komunikatu o niepowodzeniu przepis się jednak dodał. Walczymy z tym problemem, trzymajcie kciuki...
IGGI napisał(a):
U mnie to samo co wczoraj - ciągle komunikat, że zapis nie powiódł się, tylko że wczoraj pomogło wyjście ze strony i dodane przepisu na nowo a dzisiaj już nawet ten trik nie działa.
I co chwilę: "Error 503 Service Unavailable" :/
U mnie to samo co wczoraj - ciągle komunikat, że zapis nie powiódł się, tylko że wczoraj pomogło wyjście ze strony i dodane przepisu na nowo a dzisiaj już nawet ten trik nie działa.
Edit:
Jak moderator ma możliwość usunięcia powtarzających się tutaj postów to bardzo proszę - same się dodały w takiej ilości
zmieniono 1 raz (ostatnio 25 kwi 2013 12:26 przez IGGI)
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy
misia5
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zewa
Nic się nie martw, dyżurujące moderatorki usuną zdublowane wpisy. dziś chyba wiele osób ma te same problemy.
Odp: Tu zgłaszamy problemy
2milutka
evita0007
Ja mam prosbe do dziewczyn które dzisiaj moderują .
Wstawiłam przepis Karkówka w pomidorach i wstawił mi sie dwa razy
Pozdrawiam serdecznie
Megg
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
IGGI
Ok, będę czekać więcej - bo zauważyłam anomalię, że po sporym czasie na raz pokazało mi się 5 tych samych przepisów z różnymi godzinami dodania, mimo, że wcześniej zapis niby się nie powiódł.
Od teraz będę cierpliwsza
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
kołczu
IGGI napisał(a):
IGGI
IGGI
Edit:
Jak moderator ma możliwość usunięcia powtarzających się tutaj postów to bardzo proszę - same się dodały w takiej ilości
IGGI