Obydwa zamówienia zostały zrealizowane = zostały wysłane pocztą 8 października. Niepokojące, że karty jeszcze nie dotarły. Jakby nie doszły w najbliższych dniach prosimy o informację.
28 września zamawiałam dwie karty Ikea po 100 zł. 02 października zamówiłam natomiast dzbanek filtrujący. W historii moich zamówień zawarto informację, że oba zamówienia zostały zrealizowane 3 dni temu, a ja otrzymałam tylko dzbanek. Proszę zatem o informację, kiedy otrzymam karty do Ikei i czy zostały one wysłane pocztą czy kurierem ? I dlaczego wpisujecie, że zamówienie na karty zostało zrealizowane, skoro nie zostało ?
Bahus, a wiesz może czego dokładnie brakuje? Jakie opakowanie?
Bahus napisał(a):
W ramach posiadanych wirtuali zamówiłem 3 razy zestaw przypraw "Kamis" Dostałem ale nie pełny, zabrakło jednej saszetki "bukiet smaku" Rozumiem...cięcie kosztów...I niech kto powie, że się czepiam....szkoda słów.
No przecież napisałem czego brakuje, saszetki z przyprawą "Bukiet smaku" kamisa (200 g)
Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
redakcja
Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
kama1132
Dnia wczorajszego była dostępna w nagrodach nowa torba do fitnessu,a dzisiaj jej już nie ma. Czy będzie jeszcze dostępna?
kołczu
Bernadetta
redakcja
justynak223
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
kołczu
Bernadetta
28 września zamawiałam dwie karty Ikea po 100 zł. 02 października zamówiłam natomiast dzbanek filtrujący. W historii moich zamówień zawarto informację, że oba zamówienia zostały zrealizowane 3 dni temu, a ja otrzymałam tylko dzbanek. Proszę zatem o informację, kiedy otrzymam karty do Ikei i czy zostały one wysłane pocztą czy kurierem ? I dlaczego wpisujecie, że zamówienie na karty zostało zrealizowane, skoro nie zostało ?
Pozdrawiam,
Bernadetta
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Bahus
No przecież napisałem czego brakuje, saszetki z przyprawą "Bukiet smaku" kamisa (200 g)
justynak223