Pycia9 - Wycofaliśmy je, aby usunąć wadliwe sztuki. Nie dlatego, ze wszystkie są wadliwe. Nie chcesz poczekać parę dni, aż te czarne owce zostaną usunięte?
zmieniono 1 raz (ostatnio 02 paź 2012 15:29 przez kołczu)
Prosimy wszystkich, którzy mają problemy z nagrodami o wysyłanie wiadomości do mnie albo zozolek. Wprowadzi to trochę porządku i będzie nam łatwiej odpowiadać
Dokładnie też zamówiłam te książki i pisze egzemplarz bezpłatny szału nie ma w nich żałuje bo sporo wirtualli straciłam na : książki , rozwalającą się biżuterie , torebkę z przebarwieniami i jeszcze na dodatek brak 2 nagród a czekam już ponad miesiąc ;(
Czy ktoś tutaj odpisuje ?
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Chciałam się dowiedzieć czy odsyłałaś do siedziby tę marną biżuterię?, że zwrócili Ci wirtuale?, bo mam ten sam problem i nie wiem co zrobić aby zwrócili mi rzucone w błoto punkty.
Wirtuale otrzymałam za zestaw biżuterii, który nie został mi jeszcze wysłany. Kilka tygodni po tym jak zamówiłam pierwszy zestaw, zamówiłam drugi z myślą o siostrze, gdy mój się popsuł zaraz po założeniu napisałam prośbę o anulowanie zamówienia i zwrot punktów. Odnośnie zniszczonej biżuterii - nikt się tym nie zainteresował
Chciałam się dowiedzieć czy odsyłałaś do siedziby tę marną biżuterię?, że zwrócili Ci wirtuale?, bo mam ten sam problem i nie wiem co zrobić aby zwrócili mi rzucone w błoto punkty.
Dokładnie też zamówiłam te książki i pisze egzemplarz bezpłatny szału nie ma w nich żałuje bo sporo wirtualli straciłam na : książki , rozwalającą się biżuterie , torebkę z przebarwieniami i jeszcze na dodatek brak 2 nagród a czekam już ponad miesiąc ;(
Mysiunia, nie pamiętam żeby ktoś narzekał na paszportówkę. Wycofaliśmy je, aby sprawdzić dokładnie czy któreś nie mają przypadkiem wad. Możesz poczekać, ale wybór należy do Ciebie
Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Stenka
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
kołczu
Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
kołczu
pycia9
mela25
Czy ktoś tutaj odpisuje ?
Mysiunia
Wirtuale otrzymałam za zestaw biżuterii, który nie został mi jeszcze wysłany. Kilka tygodni po tym jak zamówiłam pierwszy zestaw, zamówiłam drugi z myślą o siostrze, gdy mój się popsuł zaraz po założeniu napisałam prośbę o anulowanie zamówienia i zwrot punktów. Odnośnie zniszczonej biżuterii - nikt się tym nie zainteresował
kama1132
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
kama1132
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
mela25
kołczu