Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!

Obserwuj wątek

Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!

Stenka
  • Stenka

• Przepisy: 331
  • Artykuły: 7
nie dostałam torby zamówionej jeszcze w czerwcu, odnotowaną mam realizację 24 sierpnia

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!

kołczu
  • kołczu

• Przepisy: 77
  • Artykuły: 1147
Pycia9 - Wycofaliśmy je, aby usunąć wadliwe sztuki. Nie dlatego, ze wszystkie są wadliwe. Nie chcesz poczekać parę dni, aż te czarne owce zostaną usunięte?

zmieniono 1 raz (ostatnio 02 paź 2012 15:29 przez kołczu)

kołczu
  • kołczu

Prosimy wszystkich, którzy mają problemy z nagrodami o wysyłanie wiadomości do mnie albo zozolek. Wprowadzi to trochę porządku i będzie nam łatwiej odpowiadać

pycia9
  • pycia9

• Przepisy: 76
  • Artykuły: 2
witam, nie dostałam torby plażowej słyszałam, że ponoć wycofaliście je bo były wadliwe. proszę o zwrot moich punktów za nią. pozdrawiam

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!

mela25
  • mela25

• Przepisy: 454
  • Artykuły: 0
mela25 napisał(a):

Dokładnie też zamówiłam te książki i pisze egzemplarz bezpłatny szału nie ma w nich żałuje bo sporo wirtualli straciłam na : książki , rozwalającą się biżuterie , torebkę z przebarwieniami i jeszcze na dodatek brak 2 nagród a czekam już ponad miesiąc ;(

Czy ktoś tutaj odpisuje ?

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!

Mysiunia
  • Mysiunia

• Przepisy: 1806
  • Artykuły: 11
kama1132 napisał(a):

Chciałam się dowiedzieć czy odsyłałaś do siedziby tę marną biżuterię?, że zwrócili Ci wirtuale?, bo mam ten sam problem i nie wiem co zrobić aby zwrócili mi rzucone w błoto punkty.

Wirtuale otrzymałam za zestaw biżuterii, który nie został mi jeszcze wysłany. Kilka tygodni po tym jak zamówiłam pierwszy zestaw, zamówiłam drugi z myślą o siostrze, gdy mój się popsuł zaraz po założeniu napisałam prośbę o anulowanie zamówienia i zwrot punktów. Odnośnie zniszczonej biżuterii - nikt się tym nie zainteresował

kama1132
  • kama1132

• Przepisy: 139
  • Artykuły: 62
P.S pytanie do Mysiuni

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!

kama1132
  • kama1132

• Przepisy: 139
  • Artykuły: 62
Chciałam się dowiedzieć czy odsyłałaś do siedziby tę marną biżuterię?, że zwrócili Ci wirtuale?, bo mam ten sam problem i nie wiem co zrobić aby zwrócili mi rzucone w błoto punkty.

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!

mela25
  • mela25

• Przepisy: 454
  • Artykuły: 0
Dokładnie też zamówiłam te książki i pisze egzemplarz bezpłatny szału nie ma w nich żałuje bo sporo wirtualli straciłam na : książki , rozwalającą się biżuterie , torebkę z przebarwieniami i jeszcze na dodatek brak 2 nagród a czekam już ponad miesiąc ;(

kołczu
  • kołczu

Mysiunia, nie pamiętam żeby ktoś narzekał na paszportówkę. Wycofaliśmy je, aby sprawdzić dokładnie czy któreś nie mają przypadkiem wad. Możesz poczekać, ale wybór należy do Ciebie

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!