Perły są metaforą ( w końcu bibliotekarzem jestem ) - myślący jesteś Bahusku to sobie dopowiedz po cichu sam ( coś tam o rzucaniu było ) - dla tych których zapraszam w ramach poprawy nastroju leżą .A herbatka była gruszkowo- jaśminowa - delikatna, lekko uspakajająca, aromatyczna , pachnąca . Miłego dnia - już mi trochę przeszło .
Dziś stawiam kawę na obudzenie - ( Czarną jak noc- pachnąca jak róża ) .
zmieniono 1 raz (ostatnio 25 lip 2010 08:08 przez Babciagramolka)
A ja bym postulowała by nagrody były wysyłane po miesięczym terminie - najpierw podać kto co wygrał - odczekać miesiąc czy nie będzie reklamacji , zgłoszeń naruszenia regulaminu itp i dopiero wysyłać. Bo to co się wyrabia od chwili kiedy pojawiły się nagrody za awanse to już przechodzi wszelkie granice tolerancji. Plagiat na plagiacie i plagiatem pogania .Nie sposób nadążyć .Blokuję 15 przepisów- piszę do autorki , że tak nie wolno, że to narusza Regulamin i jest sprzeczne z Prawem autorskim- zero odpowiedzi - za to po 10 minutach mam wstawione następne 5 przepisów również skopiowanych .A jak mi się już wydaje , że przepisy nie są skopiowane ( bo w necie ich nie znalazłam ) to okazuje się , że są z Kuchni Polskiej spisane żywcem albo z Przepisu za grosik .
Może prościej będzie rozdawać te fanty każdemu kto się zgłosi - niech już chociaż nie zaśmiecają strony tymi plagiatami bo to jest żałosne .Co się z ludźmi dzieje ? Już żadne zasady nie obowiązują ? Ludzie Kopiowanie cudzych tekstów i zdjęć to zwyczajna kradzież Taka sama jak zabranie cudzego portfela .Własność intelektualna to taka sama forma własności jak każda inna .Co tu jest niejasnego Przerażona jestem tym co widzę .Przecież to strona kulinarna- dla pasjonatów gotowania .
Pasjonaci - zapraszam na dobra herbatkę i - tych którym blokuję przepisy nie zapraszam
zmieniono 1 raz (ostatnio 24 lip 2010 22:54 przez Babciagramolka)
To już jest śmieszne na każdym forum jest nie potrzebna wymiana zdań, tu są pytania odnośnie nagród a nie wkurzanie się nawzajem. Papaja Henia powiedziała Ci tylko że powinnaś się upomnieć o swoje, więc poco zaraz jakaś złość na nią? Ja uważam że skoro się coś wygrało to trzeba się o swoje upomnieć, po to właśnie zostało założone to forum czyż nie?
Ja też wszystkie nagrody zawsze dostawałam na czas. Za awanse sa wysyłane w nastepnym miesiacu po osiagnieciu progu punktowego. Np. punkty uzbierasz w lipcu to nagroda przyjdzie w sierpniu.
Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
luna19
Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Babciagramolka
Dziś stawiam kawę na obudzenie - ( Czarną jak noc- pachnąca jak róża ) .
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
eli_555
"Pasjonaci - zapraszam na dobra herbatkę i - tych którym blokuję przepisy nie zapraszam "[/quote]
Chętnie się z Tobą Buniu napiję pysznej herbatki a i czymś mocniejszym nie pogardzę.
Bahus
Babciagramolka
Może prościej będzie rozdawać te fanty każdemu kto się zgłosi - niech już chociaż nie zaśmiecają strony tymi plagiatami bo to jest żałosne .Co się z ludźmi dzieje ? Już żadne zasady nie obowiązują ? Ludzie Kopiowanie cudzych tekstów i zdjęć to zwyczajna kradzież Taka sama jak zabranie cudzego portfela .Własność intelektualna to taka sama forma własności jak każda inna .Co tu jest niejasnego Przerażona jestem tym co widzę .Przecież to strona kulinarna- dla pasjonatów gotowania .
Pasjonaci - zapraszam na dobra herbatkę i - tych którym blokuję przepisy nie zapraszam
justynak223
Papaja
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Henia
Papaja
caroline1983