A jak widzicie moja propozycję? A może jestem na niewidocznym?!
ja bym zlikwidowała w ogóle nagrody za rangi, staże i inne ilości... po co to? tylko durne pogonie za punktami...
Nie zlikwidują, bo te chińskie blenderki napędzają takich, którzy wstawiają po 30 przepisów dziennie. I to nie zawsze swoich Prawie rok byłam tu, wstawiałam przepisy, pomagałam jak mogłam i nawet nie wiedziałam, że są jakieś nagrody. I może tak być dalej.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Pyza nie musisz, ale moim zdaniem to by było najlepsze rozwiązanie, wtedy by się okazało kto chce tu być dla nagród a kto bo po prostu chce być z ludźmi, czy to źle?
Buniu, to co się dzieje jest wynikiem beztroskiego podejścia Administracji! Gdyby kasowano konta plagiatorom i piętnowano takie postępowanie to nie lęgłoby się takie robactwo a tak...dają coś darmo i każdemu to i chętnych nie brakuje! Chyba nigdy nie zrozumiem polityki takiej pobłażliwości i przyzwolenia dla zwykłych oszustów i złodziei
Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Henia
Nie zlikwidują, bo te chińskie blenderki napędzają takich, którzy wstawiają po 30 przepisów dziennie. I to nie zawsze swoich Prawie rok byłam tu, wstawiałam przepisy, pomagałam jak mogłam i nawet nie wiedziałam, że są jakieś nagrody. I może tak być dalej.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Pyza
ja bym zlikwidowała w ogóle nagrody za rangi, staże i inne ilości... po co to? tylko durne pogonie za punktami...
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Henia
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Papaja
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Pyza
Koniec świata! chyba się zapłaczę bo muszę się zgodzić z Papają...
Henia
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Papaja
Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
agnes31
Pyza
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Henia
Nie, perły nie ale ... ludzie tak! Pozdrawiam!