kurde co się dzieje już na każdym forum będzie wymiana zdań? Drogie Panie podajcie sobie w końcu rękę i starczy tych docinek, to forum dotyczy nagród a jest znowu gra słowna. Nie ważne kto zaczął, ale kto skończy, ten jest mistrz . Stawiam piwo na zgodę dacie się zaprosić?
Nic w tym dziwnego, bo można od was uzyskać normalną odpowiedź jeśli zada się pytanie na interesujący was temat ale i to nie zawsze, a nie daj boże jak ktoś ma inne zdanie niż reszta to zaczyna się przysłowiowy kipisz, nadal nie doczekałam się linków do niby skopiowanych zdjęć przy moich przepisach może ktoś je poda bo widzę że pani która mnie o to oskarżyła jakoś się nie kwapi do ich pokazania
no właśnie, nie chcę upaść tak nisko jak nie które osoby które obrzucają wyzwiskami innych ale na ten temat porozmawiam z kimś innym
Dziwne, grzecznie i sympatycznie pisze pani do mnie na priv, a tu jakieś awantury, pretensje, docinki?! A rozmawiać pani może z każdym, jest pani wolnym człowiekiem.
Może rzeczywiście ktoś nas weźmie na kolanko i nauczy moresu.Nie wiem już co o pani myśleć. Dziwne!
Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
justynak223
Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Bahus
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
justynak223
justynak223
Bahus
Bahus
justynak223
Papaja
Henia
Dziwne, grzecznie i sympatycznie pisze pani do mnie na priv, a tu jakieś awantury, pretensje, docinki?! A rozmawiać pani może z każdym, jest pani wolnym człowiekiem.
Może rzeczywiście ktoś nas weźmie na kolanko i nauczy moresu.Nie wiem już co o pani myśleć. Dziwne!
Papaja