Już się wszystko wyjaśniło.Po tle zdjęcia i talerzu wydedukowałam,że to luna wstawiła to zdjęcie.Zresztą tutaj się przyznała.Już nie muszę sie bać,że ktoś mi zarzuci kradzież zdjęcia,które jest ok.
Dziewczyny mój aparat siadł,a na razie nie mogę pozwolić sobie na nowy więc moje przepisy są bez zdjęć jeśli ktoś zrobi moją potrawę i będzie mógł wstawić zdjęcie to proszę bardzo o wstawianie!
Ja też dołączam się do prośby Natali1210! Aparat mi padł nieodwracalnie,na nowy na razie szans brak, więc nie mam nic przeciwko uzupełnieniu moich przepisów autorskimi zdjęciami.Mam tylko prośbę o poinformowanie mnie przed wstawieniem zdjęcia.
Dziewczyny mój aparat siadł,a na razie nie mogę pozwolić sobie na nowy więc moje przepisy są bez zdjęć jeśli ktoś zrobi moją potrawę i będzie mógł wstawić zdjęcie to proszę bardzo o wstawianie!
Właśnie,ja wstawiam niektóre przepisy bez zdjęć i mam zamiar sukcesywnie wstawiać zdjęcia,jak będę znowu gotować poszczególne potrawy.A to zdjęcię jest ok,tylko chciałam wiedzieć kto je wstawił.
Można to łatwo sprawdzić klikając na INNYCH-ZDJĘCIA.
Właśnie,ja wstawiam niektóre przepisy bez zdjęć i mam zamiar sukcesywnie wstawiać zdjęcia,jak będę znowu gotować poszczególne potrawy.A to zdjęcię jest ok,tylko chciałam wiedzieć kto je wstawił.
zmieniono 1 raz (ostatnio 11 mar 2010 12:18 przez eli_555)
A może zdjęcie główne zarezerwować dla autora a swoje wersje potrawy dodawać w dyskusji na forum ( przy przepisie ) ?
Ja tak ostatnio zrobiłam z sałatką z przepisu Kamili.Ale myślę, że po prostu lepiej zapytać tego, kto wstawia przepis o zgodę.Niektórzy nie wstawiają zdjęć wogóle, a niektórzy chcą dodać je w terminie późniejszym.
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp:Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Henia
Robione komórką są wręcz okropne! Najlepszy przykład moje żeberka!
Odp: Odp:Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Odp: Odp: Odp: Odp:Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
eli_555
Odp: Odp: Odp:Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Henia
Ja też dołączam się do prośby Natali1210! Aparat mi padł nieodwracalnie,na nowy na razie szans brak, więc nie mam nic przeciwko uzupełnieniu moich przepisów autorskimi zdjęciami.Mam tylko prośbę o poinformowanie mnie przed wstawieniem zdjęcia.
Natala1210
luna
zuzi
Można to łatwo sprawdzić klikając na INNYCH-ZDJĘCIA.
eli_555
msewka
Ja tak ostatnio zrobiłam z sałatką z przepisu Kamili.Ale myślę, że po prostu lepiej zapytać tego, kto wstawia przepis o zgodę.Niektórzy nie wstawiają zdjęć wogóle, a niektórzy chcą dodać je w terminie późniejszym.
Babciagramolka