Co dla mnie jest niezrozumiale( i pewnie tylko psycholog moze na to odpowiedziec)sa te puste konta zakladane przez pewne osoby aby bezkarnie stawiac 1 innym uzytkownikom....To zakrawa wrecz na jakis horror.Ludzie to jest internet ! Blog i strona dla kazdego ....Nalezy tylko poszukac a nie tak od razu zapisywac sie na gotowanie!
http://www.bloggernity.com/
Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
o już się szykuje kolejna nagonka już za długo spokojnie było
Czyli napisz otwarcie i żeby wszyscy to zobaczyli.Czy pochwalasz przepisywanie przepisów żywcem z czasopisma? Tylko tak, albo nie, nie zmieniając tematu.
A jak nie to nie pisz głupot.Nie ma kopiowania, nie ma "nagonki", jak to ją nazywasz.
A wogóle to nie tyczyło się Ciebie i nie rozumiem skąd taka reakcja? Już nie raz nie odpowiadało Ci , co do Ciebie piszę, więc Cię omijam z daleka i nie komentuję Twoich wypowiedzi.I o to samo Cię proszę.
Jeśli chodzi o mnie to słowo "byłem" nie jest przejęzyczeniem...wyszło "szydło z worka". Już dawno podejrzewałem, że z tym Persik jest coś nie tak. A teraz to już wiem na pewno. Chciałem (jej?) sprzedać biżuterię (jestem producentem, dorabiam sobie) , którą "sama" ode mnie właściwie wymusiła. Zamówiłem materiał w Czechach... zrobiłem na zamówienie, poniosłem koszty...a "ona" zrezygnowała tłumacząc się, że w jeden dzień zmarł "jej" dziadek a drugiego dnia babcia...No i nie ma pieniędzy Koszt po zastosowaniu wszelkich możliwych upustów miał wynosić 20 zł plus koszty przesyłki.Normalnie od innych osób pobrałbym 42 zł.Dla mnie to "persona non grata". Nie dajcie się wciągnąć w "jej" dyskusje. To osoba na wskroś nie wiarygodna. Przykre to co piszę ale tak niestety jest.
zmieniono 1 raz (ostatnio 19 lis 2009 03:23 przez Bahus)
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
http://www.bloggernity.com/
msewka
Czyli napisz otwarcie i żeby wszyscy to zobaczyli.Czy pochwalasz przepisywanie przepisów żywcem z czasopisma? Tylko tak, albo nie, nie zmieniając tematu.
A jak nie to nie pisz głupot.Nie ma kopiowania, nie ma "nagonki", jak to ją nazywasz.
A wogóle to nie tyczyło się Ciebie i nie rozumiem skąd taka reakcja? Już nie raz nie odpowiadało Ci , co do Ciebie piszę, więc Cię omijam z daleka i nie komentuję Twoich wypowiedzi.I o to samo Cię proszę.
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Bahus
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Persik
owszem przejęzyczenie pisząc rozmawiałam z kimś na drugim portalu i jakoś tak wyszło
Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
kinga
Persik mam nadzieję,ze słowo z Twojego postu-byłem-to tylko przejęzyczenie
Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
misia53
Persik , a gdzie masz te oczy?
Persik
ma być tak jak one chcą nie inaczej nikt nie może być inny i mieć własnego zdania
Persik
znowu coś masz do mnie? twoje zachowanie jest żałosne bo nigdy nie powiesz nikomu prosto w oczy
Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Persik
szkoda mi czasu na użeranie się z wami świętą trójcą wszechwiedzącą
byłem we Włoszech i Hiszpani
Pyza