jestes perfiną, wredną zakłamaną "osobą"
Lechu nigdy z toba nie korrespondował, nie szantazowal ani na wiadomosciach prywatnych ani na forum, wyrazal tylko merytoryczne opinie na temat potraf ktore czesto wycgladaja wrecz ochydnie i nalezy im sie kiepska ocena
skad ty bierzesz takie pomysly jak szantaz? i inne kłamsatwa
zebrałas kółkko gospodyn wiejskich, ktore miedzy soba ustalaly komu wystawic negatywna opinie i klamstwa
muszisz byc ograniczona nie wiedzac, ze twoje kłamstwa daleko nie zajda, wszystko w serwisie jest monitorowane, są logi, backupy i jest wszystko w trakcie udawadniania ze perfidnie kłamiesz podajac powody jego wyrzucenia, to samo bedzie sie tyczylo innych osob, ktore wspolnie namawialy sie i nawoloway do wystawiania negatywnych ocem i rowniez wyleca z hukiem tak jak i ty kłamco!
Melduję, że zaliczyłam 2 od Pani Zimy . W zwązku z tym mam pytanie czy mogę dołączyć do klubu ? Czy muszę poczekać na 1 i to hurtowo ? Jak myślicie długo to potrwa bo muszę zapas tabletek sobie chyba sprawić ( albo butelkę rumu ) bo inaczej się nie da tego przetrzymać .Miłego dnia ,, klubowicze "
zmieniono 2 razy (ostatnio 26 paź 2010 17:52 przez Babciagramolka)
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o mila atmosfere
Pani Basiu 5 na 10 tys. - dobry wynik tak zrobie jeszcze kilka notek i zmykam, wiem troche szkoda przepisy niektore sa bardzo dobre i napewno je ugotuje czy Pani przyjezdza do Polski czasem ? Naprawde tutaj nie wszyscy tacy jestesmy
Boze taka zazdrosc ! Nigdy nie dorownaja Pani klasy dlatego na zawsze pozostana tutaj ... Na nic lepszego ich nie stac... Bede wchodzila na stronke Pozdrowienia !
Tak masz racje nie wszyscy sa tacy jak TY .Na szczescie nie za czesto trafiaja sie tutaj TAKIE ewenementy jak ty i twoje greckie kolezanki .
obry wieczor ! Czy mam zrozumiec, ze rezygnujesz z uczestnictwa w portalu ? Jesli tak to nie rob tego, jest tu wiele porzadnych ludzi, ktorzy naprawde z wielka pasja i wlasnym wkladem pracy przygotowali bardzo dobre przepisy dla osob, ktore chcialyby sie tak jak Ty nauczyc. Pomysl o tym i swoim udzialem zrekomensuj im to. Prosze rowniez abys nie zabierala glosu w dyskusjach na moj temat, widzisz ile to sprawilo Ci klopotow, naprawde niewarto, zignoruj zupelnie natomiast czas ten spedz pozytecznie, zycze sukcesow kulinarnych i wszystkiego dobrego.[/quot
i Ja dolaczam do klubu zostalam wczoraj poczestowana jedyneczka przez sandre
Tak sobie pomyslalam ze moze by znalesc sandrze i reszcie jej kolezanek jakas ciekawa stronke o zdrowiu psychicznym i niech tam robia furore a napewno zrobia hahahah na pewno by im sie taka lektura przydala TAKIE COS SIE LECZY chociaz nie wiem czy w tym przypadku to juz nie za pozno... na cokolwiek
Henia ,,przypadkowe,,bo nigdy ich tu nie bylo a przynajmniej ja takich nickow nie widzialam.A teraz to one juz nieprzypadkowe bo sie tu zadomowily.Czekam tylko czy pochwala sie tu swoimi przepisami czy ogranicza sie do krytykowania i obrazania nas.
Ja juz napisalam do Tit,,,,mam nadzieje ze ktos sie tym zajmie,nie moze tak byc aby przypadkowe osoby wchodzily sobie tak z marszu krytykowaly, pouczaly a przede wszystkim obrazaly.Stanelam w obronie Luna19 i zostalam potraktowana 1(p.Basia) oraz komentarzem (Pani Zima - zastanawiam sie czy to nie jedna z tych greczynek pod nowym nickiem). P.Basia uwaza sie za kulturalna, inteligentna osobe znawczynie kuchni greckiej ,wlasnie pokazala cala swoja kulture,stawiajac 1 i krytykujac.A znawczynia kuchni greckiej napewno nie jest chyba ze tylko swojej ,tu mam na mysli skrytykowana musake Luna19.P.Basia sie myli ,musaka nie rozni sie tylko zastosowanymi przyprawami ale roznym wykonaniem w zaleznosci od regionu w ktorym ja robia , nie ma sztywnych ram.W komentarzach do musaki Luny 19 podalam link do filmiku na ktorym Grek pochodzacy z okolic Salonik przygotowuje musake z miesa wolowo- wieprzowego , baklazanow SMAZONYCH ,SMAZONYCH ziemniakow i smazonej cukini....wszechwiedzaca p.Basia powinna sobie to ogladnac ( a moze sobie juz ogladnela i dlatego dostalam jedynke?
Elu, zgadzam się z Tobą, tylko zadaj sobie pytanie czy te osoby są PRZYPADKOWE.
W trosce o miłą atmosferę na stronie
Obserwuj wątekOdp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
jestes perfiną, wredną zakłamaną "osobą"
Lechu nigdy z toba nie korrespondował, nie szantazowal ani na wiadomosciach prywatnych ani na forum, wyrazal tylko merytoryczne opinie na temat potraf ktore czesto wycgladaja wrecz ochydnie i nalezy im sie kiepska ocena
skad ty bierzesz takie pomysly jak szantaz? i inne kłamsatwa
zebrałas kółkko gospodyn wiejskich, ktore miedzy soba ustalaly komu wystawic negatywna opinie i klamstwa
muszisz byc ograniczona nie wiedzac, ze twoje kłamstwa daleko nie zajda, wszystko w serwisie jest monitorowane, są logi, backupy i jest wszystko w trakcie udawadniania ze perfidnie kłamiesz podajac powody jego wyrzucenia, to samo bedzie sie tyczylo innych osob, ktore wspolnie namawialy sie i nawoloway do wystawiania negatywnych ocem i rowniez wyleca z hukiem tak jak i ty kłamco!
Babciagramolka
Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
luna19
ja tez zaliczylam 1 juz wczoraj ... ale co tam ....
Babciagramolka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o mila atmosfere
Pyza
Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o mila atmosfere
mania
Tak masz racje nie wszyscy sa tacy jak TY .Na szczescie nie za czesto trafiaja sie tutaj TAKIE ewenementy jak ty i twoje greckie kolezanki .
Odp: Odp: Odp: W trosce o mila atmosfere
mania
Żenuła poprostu...
mania
Tak sobie pomyslalam ze moze by znalesc sandrze i reszcie jej kolezanek jakas ciekawa stronke o zdrowiu psychicznym i niech tam robia furore a napewno zrobia hahahah na pewno by im sie taka lektura przydala TAKIE COS SIE LECZY chociaz nie wiem czy w tym przypadku to juz nie za pozno... na cokolwiek
Sandre.I kto zgadnie jakie ocenki mi wystawiły?
Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Henia
Elu, zgadzam się z Tobą, tylko zadaj sobie pytanie czy te osoby są PRZYPADKOWE.