W trosce o miłą atmosferę na stronie

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

czy ktos kurw......a sprawdzi w koncu wiadomosci osob gosodyn wiejskich, ktore sie namawiały na niego czy mam podac tutaj te nicki? przez takich adminow nie bedzie tutaj dobrze,

Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Babciagramolka
alexy34 napisał(a):

to TIT go wywaliła ale Lechu mowil mi, ze zadnych szantazy nie bylo....tylko pisal do niej aby w koncu nowe jego przepisy zaakcpeotwala a ona sie obrazila ze ktos ja pogania i go wywalila, do kogo mozna jeszcze pisac aby sprawdzil ta nikczemna Tit, ktora walnela focha i go wywalila?

Tit napisał(a):

am tego Lechu007. Zrobiłam to dlatego, że po zwróceniu mu uwagi, że są na niego skargi zaczął mnie szantażować i był agresywny. Zwróciłam mu uwagę bardzo grzecznie. Oby jak najmniej osób z problemami psychicznymi.

Poprawka- dziś ja mam dyżur na stronie- i ja akceptuję nowe przepisy i oświadczam że nie było , żadnych nowych jego przepisów które by były przetrzymywane .
Wstawione były- ,,Pstrąg ala Solina " ( wstawiony 24.10 o godz 20.13 ), ,,Stek z polędwicy wołowej "( wstawiony 24.10 o godz 20.44), ,,Kurczak na szybko i smacznie "( wstawiony 25.10 o godzinie 18.23 ) i ,,Schab domowy" ( wstawiony 25.10 o godzinie 22.13 ).Żadnych nowych przepisów nie było .
Tit zablokowała konto z tymi 4 przepisami i nic innego nie było wstawiane .
A dla informacji Alexy34 - Tit jest głównym Modreatorem strony i nie blokuje nikogo bo ją popędza bo to nie Ona sprawdza przepisy przed wstawieniem. Gdyby Lechu007 skarżył się Tit na opieszałość przy wstawianiu przepisów to najpierw sprawdziła by to w panelu administracyjnym , potem ( gdyby to była prawda ) porozmawiała z osobą która akurat ma dyżur .A przepisy pojawiają się na stronie prawie natychmiast ( góra kilka godzin bo dyżurujący też człowiek i obiad zjeść musi czy zakupy zrobić ).
Wypisujesz bzdury . Tłumaczę to po to byś zrozumiał , że takie sprawy sa na tej stronie bardzo przejrzyste .I nie wystarczy napisać na forum , ze ktoś komuś dokucza czy jest złośliwy bo wszystko można sprawdzić a ludzie się tu od dawna znają . Nie masz szans na to by napuszczać jednych na drugich lub stawiać kogoś w złym świetle bo my po prostu wiemy czego się możemy po kim spodziewać. A nowi są witani i przyjmowaniu do naszego grona co dziennie ( no chyba , że ktoś od wejścia zaczyna awantury )

zmieniono 2 razy (ostatnio 26 paź 2010 18:40 przez Babciagramolka)

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

luna19
  • luna19

• Przepisy: 572
  • Artykuły: 0
alexy34 napisał(a):

niezły tu burdel panuje, jedna osoba strzela focha i wywala kogo chce podajac na forum klamstwa, gowniara niedorozwnieta, pies jej morde lizal

coraz lepiej ale slabiuskie slownictwo

zmieniono 2 razy (ostatnio 26 paź 2010 18:36 przez luna19)

Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

niezły tu burdel panuje, jedna osoba strzela focha i wywala kogo chce podajac na forum klamstwa, gowniara niedorozwnieta, pies jej morde lizal

Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

luna19
  • luna19

Babciagramolka napisał(a):

Hi hi Juz wiem o co chodzi . W wątku Troll na forum Tit napisała to co cytuje alexy34 a ja dałam cytuj i dostawiłam uśmieszki i buziaczki - no i poszło na moje konto.
Ktoś nie umie korzystać z forum .Ulżyło mi bo już zaczynałam wątpić czy w malignie nie prowadzę jakiejś korespondencji .

oo żal

Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Babciagramolka
Babciagramolka napisał(a):

alexy34 napisał(a):

pisze w imieniu Lecha do Babciagramolka

jestes perfiną, wredną zakłamaną "osobą"
Lechu nigdy z toba nie korrespondował, nie szantazowal ani na wiadomosciach prywatnych ani na forum, wyrazal tylko merytoryczne opinie na temat potraf ktore czesto wycgladaja wrecz ochydnie i nalezy im sie kiepska ocena
skad ty bierzesz takie pomysly jak szantaz? i inne kłamsatwa
zebrałas kółkko gospodyn wiejskich, ktore miedzy soba ustalaly komu wystawic negatywna opinie i klamstwa

muszisz byc ograniczona nie wiedzac, ze twoje kłamstwa daleko nie zajda, wszystko w serwisie jest monitorowane, są logi, backupy i jest wszystko w trakcie udawadniania ze perfidnie kłamiesz podajac powody jego wyrzucenia, to samo bedzie sie tyczylo innych osob, ktore wspolnie namawialy sie i nawoloway do wystawiania negatywnych ocem i rowniez wyleca z hukiem tak jak i ty kłamco!

Babciagramolka

Przepraszam- a co ja mam wspólnego z usunięciem Lecha ? Ani ja z nim korespondowałam , ani on mi osobiście nie dokuczał . A że zadarł z innymi to już chyba nie moja wina . Coś się komuś pomyliło .Czy mogę się dowiedzieć gdzie podawałam jakieś powody usunięcia Lecha ? I masz rację - cała korespondencja na portalu jest monitorowana i może po prostu poprosimy moderatora by sprawdził czy w mojej korespondencji jest coś takiego jak cytujesz .
Jeśli nie wiesz o tym to moderator podejmuje decyzję o zablokowaniu czyjegoś konta a nie użytkownicy i na pewno nie na podstawie tego co ktoś napisze tylko na podstawie tego co widzi i jakie wnioski wyciąga .Strzeliłeś kulą w płot i tyle .

Tit prosiła bym o wyjaśnienie sprawy - z jakiego powodu Lechu został zablokowany i czy miałam w tym jakiś udział .

Hi hi Juz wiem o co chodzi . W wątku Troll na forum Tit napisała to co cytuje alexy34 a ja dałam cytuj i dostawiłam uśmieszki i buziaczki - no i poszło na moje konto.
Ktoś nie umie korzystać z forum .Ulżyło mi bo już zaczynałam wątpić czy w malignie nie prowadzę jakiejś korespondencji .

Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

to TIT go wywaliła ale Lechu mowil mi, ze zadnych szantazy nie bylo....tylko pisal do niej aby w koncu nowe jego przepisy zaakcpeotwala a ona sie obrazila ze ktos ja pogania i go wywalila, do kogo mozna jeszcze pisac aby sprawdzil ta nikczemna Tit, ktora walnela focha i go wywalila?

Tit napisał(a):

am tego Lechu007. Zrobiłam to dlatego, że po zwróceniu mu uwagi, że są na niego skargi zaczął mnie szantażować i był agresywny. Zwróciłam mu uwagę bardzo grzecznie. Oby jak najmniej osób z problemami psychicznymi.

luna19
  • luna19

wlasnie to cos zaserwowalo mi serie jedynek .... tylko ciekawe za co?

Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Babciagramolka
alexy34 napisał(a):

pisze w imieniu Lecha do Babciagramolka

jestes perfiną, wredną zakłamaną "osobą"
Lechu nigdy z toba nie korrespondował, nie szantazowal ani na wiadomosciach prywatnych ani na forum, wyrazal tylko merytoryczne opinie na temat potraf ktore czesto wycgladaja wrecz ochydnie i nalezy im sie kiepska ocena
skad ty bierzesz takie pomysly jak szantaz? i inne kłamsatwa
zebrałas kółkko gospodyn wiejskich, ktore miedzy soba ustalaly komu wystawic negatywna opinie i klamstwa

muszisz byc ograniczona nie wiedzac, ze twoje kłamstwa daleko nie zajda, wszystko w serwisie jest monitorowane, są logi, backupy i jest wszystko w trakcie udawadniania ze perfidnie kłamiesz podajac powody jego wyrzucenia, to samo bedzie sie tyczylo innych osob, ktore wspolnie namawialy sie i nawoloway do wystawiania negatywnych ocem i rowniez wyleca z hukiem tak jak i ty kłamco!

Babciagramolka

Przepraszam- a co ja mam wspólnego z usunięciem Lecha ? Ani ja z nim korespondowałam , ani on mi osobiście nie dokuczał . A że zadarł z innymi to już chyba nie moja wina . Coś się komuś pomyliło .Czy mogę się dowiedzieć gdzie podawałam jakieś powody usunięcia Lecha ? I masz rację - cała korespondencja na portalu jest monitorowana i może po prostu poprosimy moderatora by sprawdził czy w mojej korespondencji jest coś takiego jak cytujesz .
Jeśli nie wiesz o tym to moderator podejmuje decyzję o zablokowaniu czyjegoś konta a nie użytkownicy i na pewno nie na podstawie tego co ktoś napisze tylko na podstawie tego co widzi i jakie wnioski wyciąga .Strzeliłeś kulą w płot i tyle .

Tit prosiła bym o wyjaśnienie sprawy - z jakiego powodu Lechu został zablokowany i czy miałam w tym jakiś udział .

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
następny klonik? załamka...nie dość, że czytać nie umie to pisać jakoś też nie...

Odpowiedz na/ edytuj W trosce o miłą atmosferę na stronie