W trosce o miłą atmosferę na stronie

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
Pyza napisał(a):

Papaja napisał(a):

Ponieważ pewne osoby posądziły mnie o to że zdjęcia w moich przepisach są skanowane a nie jest to prawdą postanowiłam napisać o tym publicznie gdyż nie mam nic do ukrycia. Zdjęcia robię aparatami w telefonach i raz wychodzą lepiej a raz gorzej a co do skanera to nawet nie mam go w domu i nie korzystam z tego typu urządzeń.

Persik, nie rozśmieszaj mnie bo jestem zaziębiona i mam od gorączki spierzchnięte wargi...
Oszukujesz i kombinujesz jak zwykle i w kolejnym już wcieleniu więc chociaż się nie odzywaj

Pyzuniu, zdrowiej szybko!

Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Henia
  • Henia

Papaja napisał(a):

dostałam jeszcze dwie 1 ale jak ktoś powiedział najlepiej zignorować te wszechwiedzące pseudogreczynki

Nie, nie można ignorować! Zgłoś koniecznie, bo inaczej czując się bezkarne zniszczą nam stronę.

Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Henia
  • Henia

No widzisz, Pyzuniu, ja całe życie za głupią Polkę robię. Nie poznałam się na niuansach greckiej elegancji! Ale czuję się na prawdę nie dowartościowana! Porządny okład to był z 66 jedynek na 69 przepisów.A jedna na 180?! Na prawdę jestem zdegustowana!

Ja juz napisalam do Tit,,,,mam nadzieje ze ktos sie tym zajmie,nie moze tak byc aby przypadkowe osoby wchodzily sobie tak z marszu krytykowaly, pouczaly a przede wszystkim obrazaly.Stanelam w obronie Luna19 i zostalam potraktowana 1(p.Basia) oraz komentarzem (Pani Zima - zastanawiam sie czy to nie jedna z tych greczynek pod nowym nickiem). P.Basia uwaza sie za kulturalna, inteligentna osobe znawczynie kuchni greckiej ,wlasnie pokazala cala swoja kulture,stawiajac 1 i krytykujac.A znawczynia kuchni greckiej napewno nie jest chyba ze tylko swojej ,tu mam na mysli skrytykowana musake Luna19.P.Basia sie myli ,musaka nie rozni sie tylko zastosowanymi przyprawami ale roznym wykonaniem w zaleznosci od regionu w ktorym ja robia , nie ma sztywnych ram.W komentarzach do musaki Luny 19 podalam link do filmiku na ktorym Grek pochodzacy z okolic Salonik przygotowuje musake z miesa wolowo- wieprzowego , baklazanow SMAZONYCH ,SMAZONYCH ziemniakow i smazonej cukini....wszechwiedzaca p.Basia powinna sobie to ogladnac ( a moze sobie juz ogladnela i dlatego dostalam jedynke?

zmieniono 3 razy (ostatnio 25 paź 2010 22:26 przez elzbieta8960)

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
Henia napisał(a):

Dziewczyny, oprócz tego,że piszecie na forum zgłoście tę sprawę Tit - koniecznie WSZYSTKIE. Nasze zgłoszenia mogą jej wydawać się przesadzone albo tendencyjne, a jak zobaczy, jaki ogrom szkód one robią, może szybciej podejmie decyzję.Ja dzisiaj od Sandry S. też zarobiłam 1.Szkoda, ze nie wiem co nie spodobało jej się w mojej zupie grzybowej z zacierkami.

Henia, jak Ty nic nie rozumiesz! Twoja zupa za mało grecka jest

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
Papaja napisał(a):

Ponieważ pewne osoby posądziły mnie o to że zdjęcia w moich przepisach są skanowane a nie jest to prawdą postanowiłam napisać o tym publicznie gdyż nie mam nic do ukrycia. Zdjęcia robię aparatami w telefonach i raz wychodzą lepiej a raz gorzej a co do skanera to nawet nie mam go w domu i nie korzystam z tego typu urządzeń.

Persik, nie rozśmieszaj mnie bo jestem zaziębiona i mam od gorączki spierzchnięte wargi...
Oszukujesz i kombinujesz jak zwykle i w kolejnym już wcieleniu więc chociaż się nie odzywaj

Odp: Odp: Odp: Odp: W trosce o mila atmosfere

Henia
  • Henia

Sandra S napisał(a):

Pani Basiu 5 na 10 tys. - dobry wynik tak zrobie jeszcze kilka notek i zmykam, wiem troche szkoda przepisy niektore sa bardzo dobre i napewno je ugotuje czy Pani przyjezdza do Polski czasem ? Naprawde tutaj nie wszyscy tacy jestesmy
Boze taka zazdrosc ! Nigdy nie dorownaja Pani klasy dlatego na zawsze pozostana tutaj ... Na nic lepszego ich nie stac... Bede wchodzila na stronke Pozdrowienia !

Proszę o środek przeciwwymiotny jeśli mam tutaj czytać takie teksty.Na nic normalnego pani nie stać? I dziękuję uprzejmie za postawienie mi 1. Tylko jedna?! Liczyłam na większe zaangażowanie! Śmieszne, nie mając ani jednego swojego przepisu, uważać się za eksperta i oceniać czyjeś przepisy i to na minimalną ocenę. Obie wiemy, że przepis po prostu miał pecha, nie chciało się pani szukać gorszego, a weszła pani na mój profil po to, żeby postawić jedynkę.Tylko, że ja nie przywiązuję wagi do punktacji, trafiła pani kulą w płot. Poniżej 200 jedynek mnie nie wzruszy.

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
  • Artykuły: 8
dostałam jeszcze dwie 1 ale jak ktoś powiedział najlepiej zignorować te wszechwiedzące pseudogreczynki

Henia
  • Henia

Dziewczyny, oprócz tego,że piszecie na forum zgłoście tę sprawę Tit - koniecznie WSZYSTKIE. Nasze zgłoszenia mogą jej wydawać się przesadzone albo tendencyjne, a jak zobaczy, jaki ogrom szkód one robią, może szybciej podejmie decyzję.Ja dzisiaj od Sandry S. też zarobiłam 1.Szkoda, ze nie wiem co nie spodobało jej się w mojej zupie grzybowej z zacierkami.

Trzosik napisał(a):

A co to za dwie nawiedzone ? spadajcie laski, bo sajgon robicie.

Robia nie tylko sajgon ale za krytyke ich zachowania stawiaja jedynki....mnie wszechwiedzaca naturalizowana ,,greczynka,,p.Basia tez poczestowala jedynka..

zmieniono 2 razy (ostatnio 25 paź 2010 20:57 przez elzbieta8960)

Odpowiedz na/ edytuj W trosce o miłą atmosferę na stronie